2777
2789
عنوان

شما جای من بودین چیکار میکردین؟

645 بازدید | 38 پست

سلام‌ من کاملا سنتی ازدواج کردم مادرشوهرم از همون اول تو زندگیمون دخالت میکرد به طوری که جشن عثدمون که من گرفته بودم همه شاباشو و هدیه عارو جمع کرد گذاشت تو کیفش و به روی خودش نیاورد. دو هفتهربعد از عروسی گفت بجنب دیگه درخت بی بارو باید برید و به عمه شوهرم جلوی خودم گفت وای اگه دختره نازا باشه آبرومون میره... یک ماه بعد من باردار شدم سر جنسیت بچه و انتخاب بینارستان و ... کلی داستان درست کرد و گریه منو بارها درِورد و خیلی چیزای دیگه.... شوهرمم کماکان بچه ننس و فکر میکنه من نمیدونم ولی همه مسائل زندگی رو با خانوادش مطرح میکنه و اونا بهش خط میدن خودشم تو خونه داد و بیداد میکنه و چیز پرت میکنه و وقتی میگم اینکارو نکن زندگی با لحبازی پیش نمیره میگه پیش نره مثلا بکنم میخوای چیکار کنی؟ بارها این حرفو زده. دلسرد شدم از زندگی. پسر شش ماهه دارم. مشاوره برو هم نیست‌ شما بودین چیکار میکردین؟

برای شادی روح پدر و مادربزرگم صلوات بفرست اگه دوس داری دوست عزیز

وایییی من جای تو بودم ببخشیدا چند تا قرص برنج میخوردم..ببخشیدا چقدر مادر شوهر بی....

شوهرنازنینم👦خانومت👧خیلی شرمنده ی مهربونیاته😶😶اینو بدون هیچکس نمیتونه ما دونفر👫رو از هم جدا کنه جز مرگ😳یه چیز دیگه!!خدا روشکرکه تو شدی شوهرم👦

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مادر شوهرتو که نمیشه درست کنی..شوهرت هم یا باسیاست یا رفتن پیش مشاوره درست میشه..خواهرم بمیرم الهی خیلی سخته خدا صبرت بده

شوهرنازنینم👦خانومت👧خیلی شرمنده ی مهربونیاته😶😶اینو بدون هیچکس نمیتونه ما دونفر👫رو از هم جدا کنه جز مرگ😳یه چیز دیگه!!خدا روشکرکه تو شدی شوهرم👦

خودت برو پیش یک زوج درمانگر و ببین چه راهکاری میده 

بلافاصله بعد از عروسی بچه دار شدن صحیح نیست حداقل یکسال باید زیر یک سقف زندگی کرد و طرف رو خوب شناخت 

حالا دیگه پای یک بچه و اینده اش در میونه باید در تصمیم گیری محتاط بود 

حال متکلم از کلامش پیداست
واقعا كه ! اينم شد دلداري 😄

اعصابم خورد شد خب...دیگه اینم شد خانواده شوهر؟؟؟؟