2777
2789
عنوان

رژیمیا بیاین ب زندگی فحش بدیم

| مشاهده متن کامل بحث + 590 بازدید | 91 پست
پس خبر بد نبوده . غذا از گلوم پایین نمیره .راه گلوم بسته است همش فقط بغضه

چه خبری یوده اخه

به چیزهایی که بعداز دعا کردن به دست نیاوردی فکر نکن  فکر کن چندین نعمت داری که خدا بدون دعا کردن بهت داده🌸🌸🌸همین الان این امضا رو خوندی بگو خدایییاااااا شکرت❤❤❤🙏🙏🙏

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پس خبر بد نبوده . غذا از گلوم پایین نمیره .راه گلوم بسته است همش فقط بغضه

الهی عزیزممممم ان شالله درست بشه هرچی هست

ببین باور کن هرگونه خبری بهم بدن من شدیدا میخورم 

دکتر بهم گفت بچه باید بستری بشه بیمارستان زدم زیر گریه یک ربع بعدش به همسرم گفتم برو برام ساندویچ بخر حالم بده ساعت ۱۲ شب هم بود 

Daisypath Anniversary tickers همسرم دوست دارم .... میدانم دوستم داری .... دوست داشتنی های ما تا ابد ادامه دارد.
عزززیزم الهی که همیشه خبر خوش بشنوی از شدتت خوشحالی چاق بشی ...نمیخواستم ناراحت کنم من معذرت میخوام ...

ممنون عزیزم . نه دلم خیلی وقت بود پر بود یهو گفتی سر دردو دلم باز شد . 😔

با منه تنهاتر از ستارخان بی سپاه 
 ا هم قدیم وزنت که خوبه

جدی🙏🙏

اخه احساس چاقی میکنم 

به چیزهایی که بعداز دعا کردن به دست نیاوردی فکر نکن  فکر کن چندین نعمت داری که خدا بدون دعا کردن بهت داده🌸🌸🌸همین الان این امضا رو خوندی بگو خدایییاااااا شکرت❤❤❤🙏🙏🙏

من 78کیلو قدم 170

تیکر همون روزیه  که با خوشحالی خدا رو شکر کنم که دعام برآورده شد🙏🙏                                   هدف تا اخر فروردین65کیلو👌                            وزن فعلی 76کیلو😰   
چی بگم 😔  . قضیه عشقی بود.

آخ نگو نگو نگو......دل منم خونه ....لعنت به این عشق