2777
2789

سلام یه خواستگار میخواد بیاد قبلاً مامانش اینا اومدن خود پسره منو دیده بود به مامانش گفته بوده مامانم اینا تحقیق کردن خیلی پسره خوبیه از همه لحاظ ولی من نمیدونم هنوز تصمیمم چیه . الان موضوع اینه اینا می‌خوان بیان چند تا سوال دارم به نظرتون برم توی اتاق تا صدام کنن یا از اول بمونم؟(مامانم میگه برو توی اتاق سنگین باش)

دوم اینکه وقتی خواستم پسره رو ببرم توی اتاق در اتاقمو ببندم یا باز باشه؟؟؟ کجا بشینم اون کجا بشینه؟

راجب چی حرف بزنم ینی چی بپرسم ازش و اینا 

و اینکه خیلی نمی‌خوایم چیزی بگم گفتن اگه همو یکم خواستیم بقیه شو بریم بیرون و اینا 

صبح میشن این شبها...🙂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط و فقط مدت زمان اشناییتونو بگو ۳ الی۶ ماه باشهب زودی زودم عقد نکن چون نمیشناسیش

آره بهشون گفتم هنوز آمادگی ندارم ولی اونا گفتن بیایم بعد از چند ماه نامزد بعد یک سال عقد

صبح میشن این شبها...🙂
خب وقتی رفتید تو اتاق بنظرم درو ببنید بعد رو زمین بشینید دیگهاخه نمیدونم اتاقت چجوریه که

ببین هم تختم هست هم صندلی میز کارم هم دوتا مبل تک نفره 

اینجوری اگه روی زمین بشینیم که بده فک کنم 

ولی مرسی عشقم

صبح میشن این شبها...🙂