2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من زیر شکمم سنگین و سفت شده البته بارداری سومم هست و چون تازه زایمان کرده بودم زیر دوسال پیش به خاطر ...

اخه منم تا دیروز شکمم منقبض و سفت بود الان شله میترسم چیزی شده باشه 

عزیزم ان شاءالله که خیرهیکم مراعات گن بخیر بگذره

فداتشم گلم انشالله نی نی شماهم سالموسلامت بدنیا بیاد😍

آره همش درازکشیدم معذرت میخوام اما فقط تا سرویس میرم و میام یا نهایتا برم پیش دکترم

فداتشم گلم انشالله نی نی شماهم سالموسلامت بدنیا بیاد😍آره همش درازکشیدم معذرت میخوام اما فقط تا سروی ...

خوب کاری می‌کنی من سر بچه اولم دقیقا همین جور که شما میگی بودم

فقط 17 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من چهار هفته سونو دادم فقط ساک و دیدن حالا هفته ی دیگه می خوام برم سونو قلب

دکتر منم گفت  بتا از ۱۵۰۰ رفت بالا برو سونو قلب . حساب میکنم ۶ هفته میشه . تا اون موقع قلب تشکیل میشه ؟

من زیر شکمم سنگین و سفت شده البته بارداری سومم هست و چون تازه زایمان کرده بودم زیر دوسال پیش به خاطر ...

عه منم سومی😍

ان شاءالله خیره

1
5
10
15
20
25
30
35
40
67خودم 77یکم بوها اذیتم میکنه

پس بچه ام نی

قشنگ باهاش حرف بزن بهش بگو حالم فرق کرده بگو یکم مراعاتمو کن تا ان شاءالله بارداریم راحت باشه و بچه سالم دنیا بیاد

1
5
10
15
20
25
30
35
40