2777
2789
عنوان

انتخاب رشته ریاضی

158 بازدید | 25 پست

من اول میخاستم برم هنرستان ولی بعد پشیمون شدم 

ریاضی هم یکم دوست دارم اما نمیدونم...کسایی که میرن رشته ریاضی باید چطوری باشن؟چه کسایی اصن میرن این رشته؟ایننم بگم که معدلم اوکیه در حد ۱۹.۷۵/۲۰ هست

معدل ۱۹.۷۵ تا بیست خیلی خیلی زیاد فرق می‌کنه دقیق بگو چند شده و اینکه نمره کتبی امتحان ریاضی نهم و هشتم و هفتم؟

هر حرفی توی تاپیک استارتر زدم یعنی نظر منه و به هیچکس ربطی نداره اگرم که اینو متوجه نمیشن و کلا مشکل دارین توی فهمیدن ریپ بزنین تا توجیه تون کنم عزیزانم ولیییی از هم‌نظرها به خوبی استقبال میشه🤣

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم با همین معدل رفتم ریاضی

به شددددتتتتت سخت سخت سخت

ببین بیشتر درساش با تجربی یکیه فقژ فیزیک یه فصل اضافه داره

چندمدل ریاضی داری که سخت ترینشون حسابانه خیلی سختن

داعما یکسان نباشد حال دوران، غم مخور

برا ریاضی حل مسئله و درکت باید خوب باشه

تجربی حل مسئله درک و حفظیات خوب

انسانی حفظیات و استدلال خوب

#دور از تو بادا اهرِمَن، ایرانِ مَن || #خلیج_همیشه_فارس || ناتانائيل، بکوش که عظمت در نگاه تو باشد نه در چیزی که به آن می نگری...ناتانائيل، تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود. در انتظار خدا بودن یعنی در نیافتن اینکه او را هم اکنون در وجود خود داری...✿✿✿ _بخشی از کتاب مائده های زمینی اثر آندره ژید || elvabeaute ✿✿✿ آیدی آنلاین شاپمونه ممنون میشم حمایت کنید||

معدل ۱۹.۷۵ تا بیست خیلی خیلی زیاد فرق می‌کنه دقیق بگو چند شده و اینکه نمره کتبی امتحان ریاضی نهم و ه ...

ریاضی امسال ۲۰

معدلم هم نوبت اول ۲۰ شدم ازمون اردیبهش شدم۱۹.۷۵

حالا هنوز خرداد که نرسیده ببینم..

منم با همین معدل رفتم ریاضیبه شددددتتتتت سخت سخت سختببین بیشتر درساش با تجربی یکیه فقژ فیزیک یه فصل ...

عوضش تو کنکور خیلی خیلی کارتون راحت تره به نسبت تجربی

#دور از تو بادا اهرِمَن، ایرانِ مَن || #خلیج_همیشه_فارس || ناتانائيل، بکوش که عظمت در نگاه تو باشد نه در چیزی که به آن می نگری...ناتانائيل، تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود. در انتظار خدا بودن یعنی در نیافتن اینکه او را هم اکنون در وجود خود داری...✿✿✿ _بخشی از کتاب مائده های زمینی اثر آندره ژید || elvabeaute ✿✿✿ آیدی آنلاین شاپمونه ممنون میشم حمایت کنید||

ریاضی کجا و هنر کجا اصلا میدونی علاقت چیه؟

من تابلو سیاه قلم میکشم و نقاشیم هم خوبه و میخاستم برم طراحیو دوخت

اما بعد دیدم چه کاریه از صبح تا شب بدوزم سه سال خودمو درگیر کنم

گفتم میرم ریاضی اگه بعدا خاستم میرم کلاس خیاطی برای تفریح

من خودم تجربی بودم ولی برای ریاضی واقعا باید خیلی خیلی خیلی علاقه داشته باشی چون درس هاش زیاده و کلا ریاضی درس خشکیه یکم اگه علاقت اونقدر زیاد نباشه و همینجوری بری گیر میکنی

پی دی اف یکی از کتاب هاشونو دانلود کن خودت ببین 

عوضش تو کنکور خیلی خیلی کارتون راحت تره به نسبت تجربی

بله ولی خب برا کنکور هم هرجایی خب نباید بری

جای خوب هم تلاش خیلی زیاد میخاد

اگ کسی به جای الکی قانع باشه بله راهش راحته اما اگه دانشگاه خوب بخای ن ب همون اندازه باید تلاش کنی

داعما یکسان نباشد حال دوران، غم مخور

ریاضی امسال ۲۰معدلم هم نوبت اول ۲۰ شدم ازمون اردیبهش شدم۱۹.۷۵حالا هنوز خرداد که نرسیده ببینم..

داداش ببین

معدل کار ندارم چون معیار اصلی نمره کتبی امتحان ریاضی فقط خرداد در هر سه پایه هستش

ریاضی امسال یعنی اونی که امروز دادیم که هنوز جوابش نیومده

به نظرت چند میشی

اگه خوب میشی و اون امتحان نوبت دوم هفتم و هشتمت بالای ۱۹ و خیلی خوبه پس به نظرم برو ریاضی آینده دار تره 

هر حرفی توی تاپیک استارتر زدم یعنی نظر منه و به هیچکس ربطی نداره اگرم که اینو متوجه نمیشن و کلا مشکل دارین توی فهمیدن ریپ بزنین تا توجیه تون کنم عزیزانم ولیییی از هم‌نظرها به خوبی استقبال میشه🤣

منم با همین معدل رفتم ریاضیبه شددددتتتتت سخت سخت سختببین بیشتر درساش با تجربی یکیه فقژ فیزیک یه فصل ...

یسوال تجربیتون مثل همین علوم تجربی بود؟فکر نکنم زیاد علاقه داشته باشم به تجربی🫠ریاضی ولی علاقه دارم مثلا مسئله حل کنم