معدل ۱۹.۷۵ تا بیست خیلی خیلی زیاد فرق میکنه دقیق بگو چند شده و اینکه نمره کتبی امتحان ریاضی نهم و هشتم و هفتم؟
هر حرفی توی تاپیک استارتر زدم یعنی نظر منه و به هیچکس ربطی نداره اگرم که اینو متوجه نمیشن و کلا مشکل دارین توی فهمیدن ریپ بزنین تا توجیه تون کنم عزیزانم ولیییی از همنظرها به خوبی استقبال میشه🤣
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
#دور از تو بادا اهرِمَن، ایرانِ مَن || #خلیج_همیشه_فارس || ناتانائيل، بکوش که عظمت در نگاه تو باشد نه در چیزی که به آن می نگری...ناتانائيل، تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود. در انتظار خدا بودن یعنی در نیافتن اینکه او را هم اکنون در وجود خود داری...✿✿✿ _بخشی از کتاب مائده های زمینی اثر آندره ژید || elvabeaute ✿✿✿ آیدی آنلاین شاپمونه ممنون میشم حمایت کنید||
منم با همین معدل رفتم ریاضیبه شددددتتتتت سخت سخت سختببین بیشتر درساش با تجربی یکیه فقژ فیزیک یه فصل ...
عوضش تو کنکور خیلی خیلی کارتون راحت تره به نسبت تجربی
#دور از تو بادا اهرِمَن، ایرانِ مَن || #خلیج_همیشه_فارس || ناتانائيل، بکوش که عظمت در نگاه تو باشد نه در چیزی که به آن می نگری...ناتانائيل، تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود. در انتظار خدا بودن یعنی در نیافتن اینکه او را هم اکنون در وجود خود داری...✿✿✿ _بخشی از کتاب مائده های زمینی اثر آندره ژید || elvabeaute ✿✿✿ آیدی آنلاین شاپمونه ممنون میشم حمایت کنید||
من خودم تجربی بودم ولی برای ریاضی واقعا باید خیلی خیلی خیلی علاقه داشته باشی چون درس هاش زیاده و کلا ریاضی درس خشکیه یکم اگه علاقت اونقدر زیاد نباشه و همینجوری بری گیر میکنی
ریاضی امسال ۲۰معدلم هم نوبت اول ۲۰ شدم ازمون اردیبهش شدم۱۹.۷۵حالا هنوز خرداد که نرسیده ببینم..
داداش ببین
معدل کار ندارم چون معیار اصلی نمره کتبی امتحان ریاضی فقط خرداد در هر سه پایه هستش
ریاضی امسال یعنی اونی که امروز دادیم که هنوز جوابش نیومده
به نظرت چند میشی
اگه خوب میشی و اون امتحان نوبت دوم هفتم و هشتمت بالای ۱۹ و خیلی خوبه پس به نظرم برو ریاضی آینده دار تره
هر حرفی توی تاپیک استارتر زدم یعنی نظر منه و به هیچکس ربطی نداره اگرم که اینو متوجه نمیشن و کلا مشکل دارین توی فهمیدن ریپ بزنین تا توجیه تون کنم عزیزانم ولیییی از همنظرها به خوبی استقبال میشه🤣