2777
2789
عنوان

تا به حال فکر کردین که

159 بازدید | 24 پست

ادمای زشت چرا بچه دار میشن ؟

من‌خودم خیلی با این قضیه موافق نیستم چون حق هر کسیه بچه دار بشه ،ولی بچه هایی رو خیلی دیدم که واقعا نه زیبایی دارن نه نمک نه هیچی خیلیم زشتن .فکر کنم فقط برای پدر مادراشون قشنگن . ادمایی که وقتی بزرگ میشن ناراحتن ومیگن به فلانی رفتم زشت شدم این همه ادم !!

خیلیاشونم با خودشون مهربونن و کنار اومدن 

البته خودم جزو هیچ کدوم از دسته هایی که گفتم نیستم ولی واقعا براتون پیش نیومده بچه زشت ببینید ؟یا خودتون جزو اون دسته ها باشید ؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این چه تاپیک سمی هستش؟ 

اسی چه ادم هستی تو؟

کدوم ادم عاقلی به این چیزا فکر میکنه؟

حالم بد شد از حرفاتون انگار یه بچه ۳ ساله تاپیک زده میگه اینو خوبه این بده 

@niniyar‍ 

منی که تا حالا اینو اینجا به کسی نگفتم ولی به تو میگم بند بساتتو جمع کن برو ابنجا جای بچه ۳ ساله نیست

فقط 35 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و خدا معجزه‌ ‌می‌‌کند‌ ‌!🌱💛
خودم زشتمالانم حامله م، همه ترسم اینه شبیه من شهکاش بمیرم

این حق شماست قطعا بچه دار بشید .

می‌خوام بگم این یه حقیقته که استرسش همیشه هست . حالا یه سریا بیان بگن چی بگم بهت ..ولی وجود داره .

حتی پدر مادرهای خیلی خوشگل هم ممکنه یه ژن زشت تو وجودشون داشته باشن خودشون خبر نداشته باشن وبچشون زشت بشه    یا زشتهایی که ژن خوشگل دارن وبچشون خوشگل میشه فراوون دیدم 

حتی پدر مادرهای خیلی خوشگل هم ممکنه یه ژن زشت تو وجودشون داشته باشن خودشون خبر نداشته باشن وبچشون زش ...

ولی دقت کردید همیشه بچه به یکی میره که واقعا پرت ترینه .خدا همیشه میخواد بشر رو سورپرایز کنه .