میگم از وقتی ازدواج کردین و شاغل بودین، آیا شوهرتون بهتون پول تو جیبی میده (کم یا زیادش فرقی نمیکنه مهم اون احترامه که میده یا نه)؟ یا خرج و مخارج شخصی خودتون با خودتونه؟
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
شوهرم نمیزاشت برم سرکار اوایل گفت بچه داریم اینا بعد ۳ سال گذاشت! الان ۵ ساله شاغلم پول تو جیبی بهم نمیده ولی خرجمو خودش میده میگه اون پول حقوق رو برای خودت پس انداز کن
نه نمیده. نگفتم بهش که بده. خودمم درآمدم ریخت و پاش میشه. باهاش خرید خونه هم میکنم. اصلا هم اهل پس انداز نیستم. میبینی تو یک روز دو سه میلیون خوراکی و اسباب بازی میخرم
گلم من تقریبا از ۱۸سالگی شاغل بودم ازدواج کردم حقوقم برای خودم پس انداز بود برای خرج خودم وخرج خونه کارت همسرم دستم بود جداشدیم وشد همسر ثابق الانم که نامزدم شاغلم ولی کارت نامزدم دستمه برای خرخ خودم
اگه چیزی ناخواسته ازطرف من اذیتتون کرد من معذرت می خوام