2777
2789
عنوان

خانم های شاغل لطفا بیاین🌸

159 بازدید | 32 پست

سلام خانوما خوبین

میگم از وقتی ازدواج کردین و شاغل بودین،  آیا شوهرتون بهتون پول تو جیبی میده (کم یا زیادش فرقی نمیکنه مهم اون احترامه که میده یا نه)؟  یا خرج و مخارج شخصی خودتون با خودتونه؟ 

داعما یکسان نباشد حال دوران، غم مخور

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من همه درآمد وبا همسرم میدم به وام وقسط اما خونه رو سه دونگ به نامم زد

این خیلی خوبه چونکه میدونی پشتوانه ای داری و زحمت پول در اوردنت هدر نرفته👌

بله میدهاول ازدواج دانشجو بودم ولی سرکار هم میرفتم یه مدت درسام زیاد شد نرفتم الان باز شاغل شدم ولی ...

خودت بهش گفتی بده یا خودش میداد

شوهرم نمیزاشت برم سرکار اوایل گفت بچه داریم اینا بعد ۳ سال گذاشت! الان ۵ ساله شاغلم پول تو جیبی بهم ...

اها برای خودت پس انداز میکنی

خب بعد هیچوقت ازت نخاسته کمک مالی ای بهش بکنی از اون پول خودت؟ 

اوایل شاغل نبود پول تو جیبی مرتب ماهانه نمی داد اما چیزی میخواستم می‌خرید 

الآنم که شاغلم نه دیگه چیزی نمی‌گیرم درآمدمون تقریباً 

البته جدیدآ فهمیده توقع دارم خریدهای شخصی من تو مغازه اون حساب می‌کنه البته ده برابرش تو زندگی خرج میکنم

همه عمر برندارم سر از این خمار مستی    که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی

گلم من تقریبا از ۱۸سالگی شاغل بودم ازدواج کردم حقوقم برای خودم پس انداز بود برای خرج خودم وخرج خونه کارت همسرم دستم بود جداشدیم وشد همسر ثابق الانم که نامزدم شاغلم ولی کارت نامزدم دستمه برای خرخ خودم

اگه چیزی ناخواسته ازطرف من اذیتتون کرد من معذرت می خوام

پول میده ماهانه خودم هم تو خونه خرج میکنم اصلا پول من و تو نداریم

خوشبحالت که برات فرقی نداره من خیلی پولکی هستم و میگم خودم کار میکنم برا خودمه توهم باید بهم پول توجیبی بدی😅