2777
2789
عنوان

خانم های شاغل لطفا بیاین🌸

| مشاهده متن کامل بحث + 159 بازدید | 32 پست
نه نمیده. نگفتم بهش که بده. خودمم درآمدم ریخت و پاش میشه. باهاش خرید خونه هم میکنم. اصلا هم اهل پس ا ...

ازش انتظار نداری ک بهت بده؟  

داعما یکسان نباشد حال دوران، غم مخور

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اوایل شاغل نبود پول تو جیبی مرتب ماهانه نمی داد اما چیزی میخواستم می‌خرید الآنم که شاغلم نه دیگه چیز ...

خدابهتون بیشتر بده🤍

خوشبحالت که برات فرقی نداره من خیلی پولکی هستم و میگم خودم کار میکنم برا خودمه توهم باید بهم پول توج ...

ببین با به قول معروف اگر با هم کار کنید و با هم خرج کنید زندگی دوموتوره میره جلو

البته اگر طرف مقابل ظرفیت داشته باشه برای همه جواب نمیده

اگر طرفت خوبه زیاد پول من پول من نکن 

کدورت ایجاد میشه

دقیقا البته من بدون اینکه بدون پس انداز هم میکنم از حقوقم برای خودم

افرین این کار خوبیه منم دقیقا اینا مد نظرمه

گلم من تقریبا از ۱۸سالگی شاغل بودم ازدواج کردم حقوقم برای خودم پس انداز بود برای خرج خودم وخرج خونه ...

خوشبخت باشی عزیزم

میگم. خودت ازش میخای که کارتشو بده بهت یا خودش میده

چجوری باید رفتار کنیم تا ابنکارو. کنن

ببین با به قول معروف اگر با هم کار کنید و با هم خرج کنید زندگی دوموتوره میره جلوالبته اگر طرف مقابل ...

الان یه جورایی نامزد هستیم

بعد یکبار بحثش شد،  به شوخی گفت اره چقد هم که تو پول میاری تو خونه😅 (یعنی خودش هم میدونه که ارونا نیستم که از پول کارکردن خودم خرج کنم) اما حالا نمیدونم ک خودش میفهمه که لاید بهمم پول تو جیبی بده یا نه 

اما خیلی مراقب باش همسرت متوجه نشه چون کلا دیگ بی اعتماد میشه

ایشون کلا خودش فهمیده ک من ازونا نیستم که پول درامد خودم رو خرج کنم چه برسه به اینکه بدم بهش😅

خوشبخت باشی عزیزممیگم. خودت ازش میخای که کارتشو بده بهت یا خودش میدهچجوری باید رفتار کنیم تا ابنکارو ...

نامزدم خیلی سرش شلوغه نمی رسه هیچ وقت خیلی کم پیش می یاد هم وببینیم ازاول خرید مناسبت و غیر مناسبت وخودم انجام می دادم منم فوقالعاده لباس دوستم و هرجا ببینم لباس خوشم بیاد اگرم داشته باشم می گیرم بااین که خودم پوشاک دارم ولی ازجاهای دیگه ام خرید می کنم اوایل هرجا می رفتم خرید همش زنگ می زدم پول خریدمو باگوشیش جابه جا کنه برای طرف بعدش خودش گفت زشته برای هرسری خرید من جابه جا کنم خودش کارت حقوقش ودادبهم گفت دیگه خودت خرید کن مناسبتاو غیر مناسبتی وانجام بده توزندگی قبلی ام فقط یه ماه اول کارت دستش بود کم آورد وسط ماه ول خرج بود بعد انداخت گردن من منم هم برای خودم خرج می کردم هم خرید خونه 

اگه چیزی ناخواسته ازطرف من اذیتتون کرد من معذرت می خوام

نامزدم خیلی سرش شلوغه نمی رسه هیچ وقت خیلی کم پیش می یاد هم وببینیم ازاول خرید مناسبت و غیر مناسبت و ...

ماشالا خیلی فهمیده اس و حتما شما هم همینطوری هستین برای ایشون خوشبخت باشی عزیزم🌸🌸

ماشالا خیلی فهمیده اس و حتما شما هم همینطوری هستین برای ایشون خوشبخت باشی عزیزم🌸🌸

آره عزیزم خیلی خوب وفهمیدست انشالله همیشه این جوری بمونه خوشبخت ترین باشین گلم 

اگه چیزی ناخواسته ازطرف من اذیتتون کرد من معذرت می خوام