2777
2789

کلاس ما ۳۶نفره اس

در طول سال یه سری از بچه ها خرابکاری زیاد داشتن

الان مدیره برگشته میگه چون این کلاس امسال پدر منو دراورد حتی به دانش آموزای بی حاشیه اشم نمره انظباط کامل نمیدم من و چندتا از دوستام یه اکیپیم رفتیم اعتراض میگه به من ربطی نداره شما باید امربه معروف و نهی از منکر می کردید😐 انگار که خودش هویچه

منم گفتم :خانم خب این به ما چه ربطی داره نمره انطباط که گروهی نیست فردیه

میگه :بخاطر همین جواب دادنتم که شده نمره تورو از بقیه کمتر میدم

ماهها پیش در یک شب بارانی" نمی توانم" درونم را در زیر خروارها خاک دفن کردم تا مدتهابه احترامش لباس سیاه پوشیدم وساعتها را به شیون و مویه کردن گذراندم تا باوجدانی آسوده با می توانم دست دوستی بدهم🕊

ولش بابا اونقدر ارزش نداره فداسرت

اگه تو بحث بامن کم اوردی حس سوختن شدیدی میکنی،دنبال پماد سوختگی نروو!!به جاش میتونی بری تو تاپیکام تجسس کنی از اونجا یه چیز بدرد بخور دربیاری وبکوبونی تو صورتم😃 من ناراحت نمیشم😎ولی سوختگی تو درمان میشه👏                                                                 خدایاااااابیا و خدایی کن به من ی شوهر پولداروو خوشتیپوو مهربون ک صاحب تالار بشه عطا کن🤲❤اینکه صاحب تالار باشه برام خیلی مهمه�😌

همیشه تر و خشک باهم میسوزن

هرموقع احساس میکنم حرص و فشار نخوردم و دارم سالم زندگی میکنم میام نی نی سایت خودآزاری😂لطفا برای برآورده شدن حاجتم ی صلوات مهمونم کن😍🌷ممنونم دوست خوبم❤️ مجبور نیستیم هم نظر نیستیم ریپ بزنیمو نظرمونو تو حلق دیگران کنیم🤗

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جدی اگه اعصاب بچه هارو ندارید

از این شعل صرف نظر کنید

ماهها پیش در یک شب بارانی" نمی توانم" درونم را در زیر خروارها خاک دفن کردم تا مدتهابه احترامش لباس سیاه پوشیدم وساعتها را به شیون و مویه کردن گذراندم تا باوجدانی آسوده با می توانم دست دوستی بدهم🕊

راست میگه

نمی شه کل سال مرام و معرفت خرج بدید همصدا با گانگستری کلاس باشید یا حالا با سکوتتون اونا رو قوی تر کنید

بعد آخر سال یادتون بیاد نمره هم لازم دارید

ای پرچمت ما را کفن، وطن!🇵🇸❤️🇮🇷

ولش بابا اونقدر ارزش نداره فداسرت

قربونت 

از این میسوزم تو کل سال انقد به خودم سخت گرفتم

سروقت بیا سروقت برو مودب باش شیطونی نکن

آخرشم این شد