2777
2789
عنوان

امتحان داشتم امروز 🥹🥰

192 بازدید | 11 پست

خوب دادم نمره قابل قبولی گرفتمممممم خوشحالممممم مثل ‌کسی ک کراشش بهش ابراز علاقه کرده🤣😍

من خیلی به دعا در حق دیگران اعتقاد دارم

میشه لطفااااا لطف کنیددددد من و با دل های مهربونتون دعا کنیدددد؟!! دعا کنید ک ادامشم خفن باشه واسم🫠🫂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انصافا فیزیک خوب بود 

تنت به ناز طبیبان نیازمند مباد ...                                   من حسابم ز همه مردم این شهر جداست.                               من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست🫠✨️

فیزیک ۱۲ ام

ماشاالله افریننن😍😍من دهمم رشتم ریاضیه هفته بعد شنبه امتحان دارم 

چیکار کنم بنظرت چیجوری بخونم آخه هیچی بلددنیستممم

میشه دعا کنید واسه آرامشم....صد برابر به خودتون برگرده الهی

ماشاالله افریننن😍😍من دهمم رشتم ریاضیه هفته بعد شنبه امتحان دارم چیکار کنم بنظرت چیجوری بخونم آخه ه ...

فیزیک دهم و امتحان داری ؟؟! 

ببین اول اولویتت فصل هایی باشه ک بلد نیستی 

صفحه به صفحه کتاب + تمرین ها(خصوصا تمرین های پایان فصل)+ فعالیت ها و پرسش ها و آزمایش ها 

روز آخرم نمونه سوال + حافظیات + مرور نکات 

بنظرم اول دما و گرما رو بخون و فشار رو 

بعد کار و انرژی و اندازه گیری

موفق باشی دخترقشنگگگگ

فیزیک دهم و امتحان داری ؟؟! ببین اول اولویتت فصل هایی باشه ک بلد نیستی صفحه به صفحه کتاب + تمرین ها( ...

مرسی مهربونم 

اره امتحان هامون داخلی هست 

میشه دعا کنید واسه آرامشم....صد برابر به خودتون برگرده الهی

من سر هویت و زبان اینطوری شدم 😂😍

۱.هیچکی از سیل خوشش نمیاد ؛ ولی همه از نم بارون خوششون میاد پس هیچوقت صدتو برای کسی نزار ✨️ ۲. همه کسانی که به شما نزدیک میشوند شمارا دوست ندارند، بعضی‌ها نمیتوانند از دور شلیک کنند ✨️۳. ‏زنه ارايش ميكنه ميگيد خرابه ؛ زنه ميخنده ميگيد جلفه ؛ زنه تحصيلاتشو ادامه ميده ميگيد حتما كسي نگرفتش ؛ زنه عصباني ميشه ميگيد عادتی ؟ ؛ زنه ساده و بدون ارايشه ميگين به خودش نميرسه ؛ يكي تصادف ميكنه ميگيد رانندش حتما زنه ؛ ميخواي به يه مرد فحش بدي همه فحشا برميگرده به خواهر و مادرش ؛ چتونه؟! ○ هربژی کرد ❤️‍🔥

عزیزممم حق داشتی خصوصا زبانو

😁😍👍

۱.هیچکی از سیل خوشش نمیاد ؛ ولی همه از نم بارون خوششون میاد پس هیچوقت صدتو برای کسی نزار ✨️ ۲. همه کسانی که به شما نزدیک میشوند شمارا دوست ندارند، بعضی‌ها نمیتوانند از دور شلیک کنند ✨️۳. ‏زنه ارايش ميكنه ميگيد خرابه ؛ زنه ميخنده ميگيد جلفه ؛ زنه تحصيلاتشو ادامه ميده ميگيد حتما كسي نگرفتش ؛ زنه عصباني ميشه ميگيد عادتی ؟ ؛ زنه ساده و بدون ارايشه ميگين به خودش نميرسه ؛ يكي تصادف ميكنه ميگيد رانندش حتما زنه ؛ ميخواي به يه مرد فحش بدي همه فحشا برميگرده به خواهر و مادرش ؛ چتونه؟! ○ هربژی کرد ❤️‍🔥