سلام من کسی ندارم ازش بپرسم 🥹🥹🥹🥹 شما هم پریود میشد روز اول تا سوم انقدر زیاده که هر ساعت نوار بهداشتی بزارید سریع موقع خواب و بیداری پس بزنه همش خستم کرده یا من مشکل دارم عادی این خونریزی طبیعیه دکتر نرفتم خجالتی هستم افتضاح ممنون میشم جواب بدین همش فک میکنم من خونریزی شدید دارم که هی پس میزنه
خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزهگان»شادمان شوند. وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان! من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم 💔همین قدر تلخ💔.
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
عزیزم ۳ روز اول خونریزی زیاده ، اما اینکه خون پس میده بخاطر پد نامناسب هست یا اینکه پد و بد استفاده میکنی ، اگه خیلی اذیت میشی پد شبانه مای لیدی استفاده کن
خدایا💙 قصه وکالت را زیاد شنیده ام اما قصه ی وکیلی چون تورا نه ... توکه وکیل باشی همه حق ها گرفتنی است پرونده ای که تو وکیلش باشی قصه اش ستودنی است .... 🩵💙
انقد شدیده که تو سه روز 2 بسته و یک بسته دستمال حوله ای استفاده میکنم
نوار دوتا میذارم دستمالم ۴/۳تا حوله ای لول میکنم میذارم ما بین باس.ن دیگه پس نمیده
فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂
از وقتی لابیاپلاستی کردم همش عفونت میگیرم به دکتر زنان گفتم گفت اونم عفونت میاره
ولی خیلی تو فکرشم بگیرم.
شما استفاده میکنی؟
فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂