2777
2789
هیچکدوم خوب نیست برای مو من باعث شوره میشه

اخه شامپوی نمونده نخریده باشم همشون شوره میارن 

فقط شون چای سبز شوره نمیاره ولی ریزش میاره

شما چه شامپوی استفاده میکنی شوره نمیزنه؟

اللهم عجل لولیک الفرج 🌺

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شامپوهای پرژک خیلی غلیظن و زود تموم میشه وقتی استفاده میکنی موهاتو چرب میکنه و شامپو گردو موهارو یه ...

پس گردوش  شبیه سیر چرب میکنه 

من ارگانش رو دارم چرب نمیکنه دیدم تو همه مغازها گردو دارن فک کردم خوبه 

اللهم عجل لولیک الفرج 🌺
هیچ شامپویی بهتر از شامپو بچه گلرنگ نیست تاکید میکنم شامپو بچچچه گلرنگ هم نرم می‌کنه هم گره های مو ر ...

الان جفتش دارم هم خرسی هم تیله دارها 

بعد یه روز موها چرب میشه و شروع میکنه به ریختن 

نرم کنندگیش اره از مواتی ویتامینش بیشتر و خوشبوترم هست 

شما چند روز یبار موهاتو باهاش میشوری ؟  و چند دست 

اللهم عجل لولیک الفرج 🌺
من شبنم استفاده میکنم،نه بخاطر ارزونیش خودم مغازه دارم و همه نوع شامپویی دارمبخاطر اینکه بوی خیلی خو ...

بوش خوبه 🌸ولی کف نمیکنه

من عاشق کف شامپوم 

اللهم عجل لولیک الفرج 🌺
اخه شامپوی نمونده نخریده باشم همشون شوره میارن فقط شون چای سبز شوره نمیاره ولی ریزش میارهشما چه شامپ ...

برای روزانه چون وسعم نمیرسه گلرنگ😁🤣😶

ولی یدونه شامپو روغن آرگان خریدم ماهی دوبار استفاده میکنم عالیه🤌یه کوچولو میزنم ولی بسیاااار تاثیر داشته 

یه شامپوام خریدم لافارر اونم خونه اونم کم میزنم 

به نظرم اگه میخوای هزینه کنی این دوتا اگه نه مجبوری و واقعا همون گلرنگ بزن مث من هم موهات بریزه هم خوب تمیز نکنه هم شوره بزنه 🥲