2777
2789

هر کسی نکته ای یا کاری برای تمیز بودن و بوی خوب دادن میدونه بگه بقیه استفاده کنن ...

توصیه ی خودم اینه که هر روز سعی کنید دوش بگیریم شده در حد پنج دقیقه ، بدن و موها تمیز باشن همیشه .

برا عطر و ادکلن هزینه کنیم و منظم  استفاده کنیم .

بعد از آشپزی اگر وقتش بود دوش بگیریم یا نهایتا لباسارو عوض کنیم.

شما برامون بنویسید چطور همیشه مثل گل تمیزید💜

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای اینکه تو تابستون بیشتر بوی عطر و ایناهاتون حفظ بشه ولی از حموم میاید و خیسید ب بدنتون چیزی نزنید خودتونو خشک کنید و مام بزنید ( مام شون خیلی عالیههه قیمتشم ارزونه حموم به حموم بوش میمونه عالیه من صورتیشو میزنم) بعد پودر بچه بزنید به زیز سینه ها یا زیر بغل یا جاهایی که عرق میکنید

یه کرم لوسیون ک جذب بشه بزنید بعدروش بادی اسپلش بزنین که بمونه

اگه بچه‌ها بزارن چشم دوش هم میگیریم

بچه داری واقعا کار آسونی نیست .یه بلاگر رو دیدم امروز با موهای خیس نوزاد سه ماهه رو بغل کرد و تولید محتوا میکرد ..

اگه رسیدگی به موها سخته میتونید یکمی کوتاهشون‌کنید تا راحتتر و سریعتر دوش بگیرید و بعدش ازتون وقت زیادی نگیره .

بچه داری واقعا کار آسونی نیست .یه بلاگر رو دیدم امروز با موهای خیس نوزاد سه ماهه رو بغل کرد و تولید ...

یادمه بچم بدنیا اومد کولیک داشت تا۲۰ روز نتونستم برم حموم چون دست تنها بودم و یکسره بغلم بود و گریه میکرد،فقط غذا میخوردم و می‌خوابیدم که بتونم بچه مو نگه دارم،الانم که بزرگ تر شدن دلم واسه یه خواب و یه حموم درست درمون تنگ شده،نمیدونم بقیه چطور میرسن 

ولی من با دوتا بچه و مشکلاتم گاهی یادم میره غذا بخورم

حموم رفتن عالیه ولی خوب نی هر روز موهاتو بشوری کچل میشی 

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️

بدون‌کفش واکس زدن ار خونه خارج نشید

بچه ها اگر علاقه به زبان دارید و میخواید حرفه ای یاد بگیرید در ایتا کانال دارم‌ ممنون‌ میشم حمایت کنید. بهم بگید بهتون لینکشو بدم.   سوالات تکراری که دیدم و جواب های مشترک:❣️اول: اعتماد به نفس و عزت نفس داشته باشید‌. ❣️دوم: اونقدری که فکر می‌کنید آدما به شما اهمیت نمیدن و اصلا به شما فکر نمیکنن پس بیخیال. ❣️سوم: وابسته نباشید مخصوصا احساسی‌. ❣️چهارم: چرا اینقدر دهن به دهن آدما میزارید؟؟ بی اهمیت باشید هرچی گفتن بگو اوکی تو درست میگی. ❣️پنجم: نصیحت به از خودم کوچکتر اینکه بیشتر کتاب بخون و تلاش کن و تنبل نباش و رو خودت سرمایه گذاری کن. زبان و کامپیوتر و مهارت های مختلف یاد بگیر. ❣️ششم: ولله پسرا ارزشی ندارن که بهشون وابسته شید و گریه کنید و حرص بخورید. هیچ آدمی از اینکه دوست پسرش ولش کرده نمرده . ❣️هفتم: اگر کسی مسخرت میکنه اصلا حساس نشو و بی اهمیت باش و باهاش بخند یا زل بزن تو چشماش و هیچی نگو اگر ناراحت بشی و جواب بدی اونم خوشش میاد و هی اذیتت میکنه.❣️هشتم: اسم دختر: ترنم، بهار، دُرین، دلارام، تیارا، تارا، نفیسه، ارام. اسم پسر: نریمان، شروین، دانیال، بنیامین، کارن، عماد، نوید. ❣️نهم: آدما همه اسکلت هستن با یه گوشت روش پس فرزندم شل کن.
اگر کسی به من بگه چجوری میشه ۵ دقیقه ای دوش گرفت تا آخر عمر دعاش میکنم

مگه میشه همچین چیزی

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️