2777
2789
عنوان

سقط لطفابیایین

174 بازدید | 25 پست

من جنینم توی ۸هفته رشدش متوقف شده رفتم بیمارستان گفت ۴روزدیگه بروسونوبده خودش دفع بشه بهتره اگه نشدبیابهت داروبدیم.بنظرتون چکارکنم دکترسونوقلبش پیدانکردرشدی هم نداشت.مطمئنم زنده نیست.صبرکنم سونوی بعدی روهم بدم؟

الهی وربی من لی غیرک🤲الهم رضابه رضائک وتسلیم امرک

ببین دکترا دیر سقط میکنن دکتر سالاری یکی داشت اسید فولیک ادامه داد استرس خانومه قطع کرده بود رفت دیر رفت سونو قلبشو دیدن میزنه حتما حای خوب برو

دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سونوی بعدی رو بده ،ولی پیش متخصص همون بیمارستان نوبت بگیر برو که برات نامه بستری بنویسه ،تو خونه سقط ...

کدوم سریع تره خونه یابیمارستان؟

ببین دکترا دیر سقط میکنن دکتر سالاری یکی داشت اسید فولیک ادامه داد استرس خانومه قطع کرده بود رفت دیر ...

منم بهشون گفتم دیگه چراالکی برم سونوگفتن نه وایساسه چهارروزدیگه برو

منم بهشون گفتم دیگه چراالکی برم سونوگفتن نه وایساسه چهارروزدیگه برو

چون ممکنه بزنه دوباره 

دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم
قلب داشت ضربانم نرمال اماانگاربعدش وایساده

یجادیگم سونوبده مطمئن شی

عزیزان من باردارنیستم تاپیکام فقط براآگاهی دادن به ماماناهستش دیگه انقدپرسیدین گفتم اینجابنویسم براتون

کدوم سریع تره خونه یابیمارستان؟

من سه روز بیمارستان بودم تموم شد رفت قرص خوردم دفع نشد بقایا موند  یک روز هم صبر کردم که با قرص اضافه ،دمنوش، بالا پایین پریدن دفع بشه که نشد خون ریزیم هم قطع شد دیگه رفتم کورتاژ کردم راحت شدم ،قرص که خوردم تب لرز خیلی بدی گرفتم تبم زیاد بود باید تحت نظر می‌بودم حتما ،تو همین سایت میبینی خانما یکی دوماه درگیر دفع بقایا هستن هم احتمال عفونت بالا می‌ره هم زمان اقدام بعدی عقب میوفته

من سه روز بیمارستان بودم تموم شد رفت قرص خوردم دفع نشد بقایا موند یک روز هم صبر کردم که با قرص اضاف ...

حالامیگی برم کورتاژکنم؟