2777
2789
عنوان

آیا شام تولد زرشک پلو با مرغ بدم زشته

| مشاهده متن کامل بحث + 649 بازدید | 61 پست
ساندویچ و سالاد ماکارونی مناسب تره ها. باز خودت بدون. چون واقعا سخت میشه کار برای خودت. جمع کردن ظرف ...

همه چی رو یکبار مصرف میگیرم. حتی ظرف پلو و دیس مرغ ها رو. یه سری ظرف های جدید یکبارمصرف اومده خیلی شیکن.

هزینه م بالا میره ولی واقعا وقت و توان ظرف شستن و جمع کردن ندارم. از طرفی دلم میخواد به خودم و مهمونا هم خوش بگذره کسی اون وسط حس نکنه موظفه بیاد کمک کنه ظرف جمع کنه و بشوره و ..

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همه چی رو یکبار مصرف میگیرم. حتی ظرف پلو و دیس مرغ ها رو. یه سری ظرف های جدید یکبارمصرف اومده خیلی ش ...

دیگه یکبار مصرف هم زشت میشه برای همه چی. البته به نظر من. یه جورایی بی احترامی به مهمونه. اینجا که این جوریه عزیزم. طرف شمارو نمیدونم. باز خودت بدون

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
دلمه هم ایشالا توو سینی مزه میذارم

منوت عالیه اسی

دلم خواست

بدون قر و فر ولی خوشمزه و عالی

ما رو هم دعوت کن 😁😁

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

هفته ی پیش تولد پسرم بود چون الان فصل باقالیه باقالی پلو با مرغ دادم و یه دیسم زرشک پلو، یه کمم سالا ...

خیلی هم عالی . مبارک باشه تولد پسرت

منم ژله درست میکنم. ولی باقالی دو نفر حساسیت دارن حتی به بوش. فقط همون زرشک پلو رو میذارم.

ظرفها رو جمع کن توی پلاستیک فرداش که مهمونات نبودن بشورشون واسه پیک نیکواقعا هم بخاطر پولش هم طبیعت ...

اینایی که میخوام بخرم برای کیک و میوه از همین کاغذی هاست. ولی برای غذا و دیس ها خیلی ظرف های محکمی هستن، واقعا هم میشه شست و دوباره استفاده کرد. یه جور پلاستیک فشرده شفاف و شیک. اسمشو نمیدونم   

دیگه یکبار مصرف هم زشت میشه برای همه چی. البته به نظر من. یه جورایی بی احترامی به مهمونه. اینجا که ا ...

فقط مادرشوهرم با یکبار مصرف مخالفه حتی سفره هاشم یکبار مصرف نمیندازه. ولی بچه ها و بقیه اوکی ان.

چند وقت پیش تولد دختر جاریم بود. کلی مهمون و کلی ظرف! ببین بدون اغراق 2 ساعت 7-8 تا از خانوما هی نوبتی میرفتن ظرف میشستن. نمیشد ولشون کرد برای جاریم بنده خدا که فردا بشوره بخاطر همین کلی وقت و انرژی از خانوما صرف شد. من میخوام یعنی کسی کار و اینا نکنه. به همه بیشتر خوش بگذره.

تولدش مبارک باشه منم میخوام تولد دخترمو بگیرم ولی تو سه راهیی موندم

مرسی عزیزم. تولد دختر شما هم مبارک باشه.

چرا سه راهی؟

بگو همفکری کنیم. یا اگه دوست داری بقیه هم نظر بدن تاپیک بزن بیایم اونجا