2777
2789
عنوان

آیا شام تولد زرشک پلو با مرغ بدم زشته

| مشاهده متن کامل بحث + 647 بازدید | 61 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فینگرفود بخوام سفارش بدم راستش هزینه ش خیلی میشه برام.ولی یه سینی بزرگ مزه خودم میچینم. کنارشم خوراک ...

نه خیلیم عالیه 

ما بزرگترا که دعوت کنیم حتما باید برنج و این چیزا باشه وگرنه خوششون نمیاد 

ولی بچه ها باشن فست فود بیشتر دوس دارن 

از دخترت بپرس ببین نظرش چیهفک‌نکنم زرشک پلو با جوجه خیلی تفاوت مبلغ داشته باشه میشه منم دعوت کنی؟😭� ...

دخترم کوچیکه هنوز نظر نمیده   

جوجه و کوبیده مد نظر منم بود ولی شوهرم و یکی دوتا مردها گفتن حال ندارن منتقل و اینا درست کنن   

ساندویچ و سالاد ماکارونی مناسب تره ها. باز خودت بدون. چون واقعا سخت میشه کار برای خودت. جمع کردن ظرف و ظروف کشیدن غذا سفره. اینا همش کار اضافست. 

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را

خیلی هم خوبه

همه پسند هست

واسه خودت راحته

مثل جوجه دود و کثیفی نداره

مثل فینگر زحمت و هزینه بیخودی نداری

سخت نگیر تا بتونی مهمونی رو برگزار کنی

سختش کنی بهت خوش نمیگذره

این روزا همین زرشک پلو کاااملا یک غذای مجلسی هست

تولد گل دختر هم مبارک☘️☘️❤️

اتفاقا خیلی عالیه و همه پسند

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

خیلی هم خوبههمه پسند هستواسه خودت راحتهمثل جوجه دود و کثیفی ندارهمثل فینگر زحمت و هزینه بیخودی نداری ...

چه باحال منم نوشتم همه پسند 🤣🤣 انرژیش تو تاپیک بود پشت سر هم شد 🤣

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊