2777
2789
عنوان

تا اینجا نمرات نهاییم اینا میشن

294 بازدید | 31 پست

دینی بالای۱۸.۵

ادبیات۱۸

فیزیک ۱۸

بچه ها خیلی ناامید شدم پارسال با نمرات بالا تراز افتضاح دادن باید نمرات بالا نوزده بشه شاید تراز قابل قبول بدن بنظرتون امیدی هست سوابقم ۹۰۰۰ بشه😩😩

من ۱هم نمیشم دعا کنید 

اکانت دست دونفره 🫂🤍🐥 آرزو مـیـکنـم فـرامـوشـت کـنـم هـمـونـطـوری کـه مـنـو تـو یـک روز فـرامـوش کـردی رفـتـم ابـدی رفـتـم و دنـیـامـو خـامـوش کـردم🫀🌿

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من یک بشم شیرینی میدم 

چه چیز زندگی را جبران می‌کند به جز رویا ؟                                                                                                                           جوان ز حادثه ای پیر می شود گاهی   

اگه یکی نمره هاش متوسط باشه ولی ریاضی و فیزیکش بد باشه 

ترازش حدودا چند میشه  

زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست💞هر کسی نغمه خود خواند و از صحنه رود صحنه پیوسته به جاست 💞خرم آن نغمه که مردم بسپارند به یاد💞

انسانی فیزیک ریاضی داره؟؟؟؟ 

اکانت دست دونفره 🫂🤍🐥 آرزو مـیـکنـم فـرامـوشـت کـنـم هـمـونـطـوری کـه مـنـو تـو یـک روز فـرامـوش کـردی رفـتـم ابـدی رفـتـم و دنـیـامـو خـامـوش کـردم🫀🌿

خوبه بابا

پشت این اکانت یه بیمار مبتلا به حمله ی عصبی نشسته که زندگی روی خوششو بهش نشون نداده التماس دعا دارم ازتون هم برای شفام هم برای ازدواجم اگر به صلاحم هست اون پسری که میخوام شوهرم و اگر نه مهرش از دلم پاک شه من زیادی خستم برای دویدن حالم خوب نیست 

ریاضی داره ولی فیزیک نه

نهههههه نمیخوامممممم میخوام از ریاضی فرار کنممم با علوممم