2777
2789

این دومین بار در تاریخ سینمای ایران است که یک فیلم ایرانی برنده نخل طلای کن می‌شود. البته ۲۸ سال پیش عباس کیارستمی این جایزه را به طور مشترک دریافت کرد. سال ۱۹۹۷ عباس کیارستمی با فیلم «طعم گیلاس» به طور مشترک با شوهی ایمامورا،‌ کارگردان فیلم «مارماهی»، نخل طلای کن را گرفتند.

مسئول بارگذاری ویدیو و انیمیشن توی بخش ویدیوی نی نی سایت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این فیلم بدون مجوز ساخته شده و ظاهرا سیاه نمایی از کشورمونه و جایزه شون هم ظاهرا سیاسیه... فقط جایزه اصلی رو گرفته و در هیچ بخش دیگه ای (نه کارگردانی، نه طراحی نه....) جایزه نگرفته که عجیبه. بهترین فیلم نباید در بعضی از بخش های دیگه هم بهترین میشد؟

با این شرایط اگه مضمون فیلم همچین چیزی باشه من واقعا از جایزه ای که با لگد زدن به کشورمون به دست اومده خوشحال نیستم.

این فیلم بدون مجوز ساخته شده و ظاهرا سیاه نمایی از کشورمونه و جایزه شون هم ظاهرا سیاسیه... فقط جایزه ...

درمورد طعم گیلاس هم همینه؟ توی بقیه جاها جایزه نگرفته؟ 

این چه دیدگاهیه درمورد هر فیلمی که در خارج از کشور جایزه میگیره دارین؟ جز تخریب هموطن چیز دیگه ای داره؟

چطور تیک قرمز گرفتی؟

سلام دوست عزیز، من براتون توی نی نی سایت فیلم و سریال میذارم

برید بخش ویدیو دسته بندی تماشاخانه رو نگاه کنین

چرا تو تیک داری

سلام دوست عزیز، من براتون توی نی نی سایت فیلم و سریال میذارم

برید بخش ویدیو دسته بندی تماشاخانه رو نگاه کنین

درمورد طعم گیلاس هم همینه؟ توی بقیه جاها جایزه نگرفته؟ این چه دیدگاهیه درمورد هر فیلمی که در خارج از ...

سلام🌹؛ "طعم گیلاس" نه؛ من نقدم درباره فیلم "یک تصادف ساده" هست.

من عاشق کشورمون هستم و از اینکه کسی برای کشورمون افتخارآفرینی کنه خیلی خوشحال میشم 

این فیلم هم جایزه کن رو گرفته و در ظاهر برای کشورمون افتخار بزرگی کسب کرده ولی از سمت دیگه اگه در مورد این فیلم تحقیق کنید و خبرگزاری ها رو بخونید می بینید که مضمون این فیلم سیاه نشان دادن ایرانمون هست (با توجه به اینکه این فیلم مخفیانه و بدون کسب مجوز داخلی هم ساخته شده) و چون این جایزه باعث بیشتر دیده شدن این فیلم میشه، مردم بیشتری در جهان این فیلم رو می بینن و دیدگاه بدی نسبت به کشورمون پیدا میکنن. میدونید چقد خارجی میاد کشورمون و میگن ایران بسیار متفاوتر از چیزیه که در رسانه ها بهشون نشون داده شده، هست؟ نشریه گاردین این فیلم رو اینجوری توصیف کرده: "سفری کابوس‌وار به سرزمین رشوه و خشونت"!!!!

حالا شما بگید این جور فیلم ها نفعشون بیشتره یا ضررشون؟ 

عوامل این فیلم هم جوری در این جشنواره حضور پیدا کردن که متاسفانه واقعا از فرهنگ ایرانی فاصله داشتن و البته صحبتهای سیاسی و جهت دارشون...

سلام دوست عزیز، من براتون توی نی نی سایت فیلم و سریال میذارمبرید بخش ویدیو دسته بندی تماشاخانه رو نگ ...

استاتراین فیلم کجامیتونم تماشاکنم؟

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖