2777
2789
عنوان

تروخدااا جواب بدین

71 بازدید | 16 پست

ناخنم انگار رنگش از ته به سمت جلو یکم روشن تر از قبل شده نمیشه گفت سفید صورتی روشن تقریبا

دکتر رفتم گفت علت خاصی نداره ناخنت همینجوری بوده ولی من احساس میکنم تازه اینجوری شده علتشو میدونین؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مثلا چه عیبایی

کمبود خیلی از ویتامین‌ها زیاد بودن گلبولهای خونی ک نمیدونم چیا بودن یادم نیست. کم کاری غده ی فلان . پرکاری فلان جام 

اوووووو انقد زیاد بودن و اسماشون یجوری ک من گفتم پس دارم میمیرم . الان خیلی ساله ازون موقع می‌گذره هیچیمم نشده 

معجزه میشود این صبر 💚🌱 خداوندا تقدیس شود نام تو

کمبود خیلی از ویتامین‌ها زیاد بودن گلبولهای خونی ک نمیدونم چیا بودن یادم نیست. کم کاری غده ی فلان . ...

منم آذر ماه چکاپ کامل دادم هیچ مشکلی نبود کبد و کلیه و ویتامین و تیروئید و ازمایش خونم همین فروردین ماه باز دوباره دادم 

منم آذر ماه چکاپ کامل دادم هیچ مشکلی نبود کبد و کلیه و ویتامین و تیروئید و ازمایش خونم همین فروردین ...

چیزی نیست عزیزم نگران نباش . ویتامین کلسیم و تقویتی استفاده کنه 

تو گوگل زده بیماری حاد کلیه و کبد😑ینی ممکن نیس من چن ماهه کبدم چیزیش شده باشه؟

عزیزم گوگل ول کن . میزنی مزیت سرطان چیه انقد راجبش چیزای خوب میگه آدم دلش میخواد سرطان بگیره . میزنی یدونه موم ریخته میگه سرطان لاعلاج داری