ببین میاد مثلا به زور میگه امروز تولد دخترته میخوام براش تولد بگیرم هر چی میگم دستت درد نکنه نمیخواد خودم براش میگیرم میگه نه من جدا میگیرم به جای کادو ناهار وکیک میدم هرچی هم میگم نه فایده نداره یعنی این کار رو زیاد میکنه ها بعد میریم میبینم ناهار سویا و سیب زمینی کرده مثلا سمبوسه با یه نان خشک که گلوی آدم رو میبره با یه کیک خمیری که خودش درست کرده بعد من باید کلی هم تشکر کنم بابا عزیز من نکن آخه کی مجبورت کرده بخدا خونه خودم بهترین غذاها رو میپزم بعد بچه ها وضعشون خیلی خوبه ها نه که بد باشه یه کم حالت خسیس داره ولی میخواد محبت هم کنه نمیدونم چیکار کنم باهاش بحثی هم بشه سریع منت میزاره که فلان کار رو کردم براتون بدم میاد منت کسی روی سرم باشه
دنبال عیب و ایرادی ؟؟؟ به جای اینکه یه ذره بین دستت بگیری یه آینه دستت بگیر...
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
خب چه اشکالی داره . اینجوری داره محبتش به خواهرزادشو نشون میده. حالا هنرش در همین حده
آخه بعدا منت هم میزاره زیاد دعوت میکنه ولی غذاهای عجیب میزاره جلوت وقت منم میگیره که یه ناهار خوب برای شوهرم بزارم مثلا ماکارونی شکلی رو یه کم سس میزنه میگه سالاد ماکارونیه اصلا آدم رغبت نمیکنه یه قاشق بخوره
دنبال عیب و ایرادی ؟؟؟ به جای اینکه یه ذره بین دستت بگیری یه آینه دستت بگیر...