2777
2789
عنوان

چرا همش بی پولیم

336 بازدید | 31 پست

من ۱۳ ساله دارم کار میکنم 

نه ساله ازدواج کردم و از روز اول همش دنبال این بودم یه کم شرایط مالی مون بهتر بشه کار نکنم ولی هیچ وقت بهتر نشد

خیلی خسته ام بچه ها

از شش صبح تا بوق سگ دارم میدوعم 

نه سفری میتونم برم نه مهمونی ای چیزی

همش خسته و داغون و له ام 

و پول هم نداریم 

کاش میشد خودمو بکشم 

فقط ب خاطر خانوادم ابنکارو نمیکنم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا علت رو که همه مون می دونیم. ولی اگه بگیم یه عده موس موس کنان میان گزارش میزنن که تعلیق بشیم.

بعدشم مثل یه سوسک خوشحال فکر می کنن فقر رو ریشه کن کردن.

کیسیا یک زن قهرمان ایرانی بود که در هنگام حمله اعراب مسلمان، در مقابل متجاوزین به میهن جانانه ایستادگی کرد در حالیکه تمام سپاهیانش زنان و کودکان و سالمندان بودن ... در موردش بخونید ❤❤❤

بجز نی نی سایتیا که اکثرا مولتی میلیاردرن، زندگی بیشترمون این ریختی شده. همش درحال دو دوتا چارتا کردنیم. همش غصه قسط داریم همش باید از خریدامون بگذریم. دیگه چه برسه سفر و تفریح

این زندگی جوان ایرانیه دیگه چه میشه کرد

شمر، بعد از عاشورا ایستاد به نماز؛ سجده کرد و گفت: خدایا مرا بیامرز، تو که میدانی آدم شریفی‌ام!یکی گفت: تو سر از نوه پیامبر بریدی، چه طلب بخششی داری؟ شمر گفت: اطاعت از امیرمان واجب بود. اگر نمی‌کردیم، از خران آبکش هم نفهم‌تر بودیم

۱۳ سال سابقه کار داره. ۹ ساله ازدواج کرده...

؟؟؟؟!!

ینی قبل ازدواج نمیشه شاغل بود؟!

شمر، بعد از عاشورا ایستاد به نماز؛ سجده کرد و گفت: خدایا مرا بیامرز، تو که میدانی آدم شریفی‌ام!یکی گفت: تو سر از نوه پیامبر بریدی، چه طلب بخششی داری؟ شمر گفت: اطاعت از امیرمان واجب بود. اگر نمی‌کردیم، از خران آبکش هم نفهم‌تر بودیم

میفهمم چی میگی،  منم یه دوره ای چندسال کار کردم، و واقعا بعدش خسته شدم،  الان تقریبا یه سالی میشه ک دیگه کار نمیکنم، کم و بیش داریم میگذرونیم

ولی خب بی پولی برای اکثریتمون هست، باتوجه ب این وضع گرونی 

بجز نی نی سایتیا که اکثرا مولتی میلیاردرن، زندگی بیشترمون این ریختی شده. همش درحال دو دوتا چارتا کرد ...

اره منم اینجا میخونم تایپیکارو واقعا گاهش اشک میریزم واسه خودم

هیچی از زندگی نمیفهمم