2777
2789

چرا نخوندی خب

برات دعا میکنم انشالله پاس شی

ولی دعا الکی جواب نمیده که باید تلاشم میکردی

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من امتحان امروز خراب کردم همه امتحان هامو بابام دیونه ان کرده مامانم همینطور میگن گند بزنی زندت نمی آریم ترو خدا دعا کنین من قبول بشم 

اکانت دست دونفره 🫂🤍🐥 آرزو مـیـکنـم فـرامـوشـت کـنـم هـمـونـطـوری کـه مـنـو تـو یـک روز فـرامـوش کـردی رفـتـم ابـدی رفـتـم و دنـیـامـو خـامـوش کـردم🫀🌿

وای دعا کن قبول شم بقران ک آدم میشم

100تا صلوات میگم برات اومدی خبر بده ولی خیلی اشتباه میکنی نمیخونی گلم 

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

بمن ک نمیرسونن خودم چجوری تقلب کنم ؟

من که تا به امروز تقلب نکردم

الانم که دانشجوی دکترا هستم

ولی دیدم که فرمول مینوشتن یا از رویه برگه همکلاسی ها نگاهدمیکردن

این سومین کاربری من هستش  دوبار رو توسط آدمای مریض و به خاطر اینکه مطالب در خصوص زندگی و دغدغه هاش گذاشتم گزارش زدن و تعلیق شدم من از سال ۱۴۰۰ عضو نی نی سایتم
هعی بیخیال دیگه بیشتر از جونمون ک ارزش نداره

تو مامان بابام نمیشناسی اونا منو بخاطر درس دوست دارن هیچوقت تو زندگیم محبت ندیدم اگه خراب کنم منو میندازن بیرون

اکانت دست دونفره 🫂🤍🐥 آرزو مـیـکنـم فـرامـوشـت کـنـم هـمـونـطـوری کـه مـنـو تـو یـک روز فـرامـوش کـردی رفـتـم ابـدی رفـتـم و دنـیـامـو خـامـوش کـردم🫀🌿

اصلا تقلب نکن

چون مامانم مراقبه 

گف امسال خیلی سخت میگیرن 

فیزیک داری ؟

اگه مراقبت از این پایبند به قانونا باشه ایندت به فناس 

پنج تا ایت الکرسی بخون

سلام رفقا .                                                            مرسی که دو سه سال تحملم کردید :)                          من رفتم ، خوبی یا بدی دیدید حلال کنین ؛                   دل کندن از شما مث دل کندن از یه خانواده پرجمعیت مهربونه :/                                                              یه روزی برمیگردم که هم افسردگی خوب شده باشه هم به اهدافم رسیده باشم :-)                                              مرسی که کمبود خونواده ی بد خودمو پر کردید :]           خوش باشید ، یاعلی .