2777
2789
عنوان

شما باشین میرین آیا

30 بازدید | 2 پست

مادرشوهر عمه شوهرم فوت شده رابطمون با عمه و شوهرش خوبه و مشکلی نداریم هرجا دیدن هم احترام کردن مادرشوهره هم باهاش برخورد دارم میومد خونه پدرشوهرم یا ما میرفیتم خونه عمه شوهرم اونم میومد و احترام و برخورد اون خدابیامرز هم خوب بود

حالا بنده خدا دیشب فوت شده و امروز خاکسپاریشه...فامیل ها میرن من شوهرمم میره(میشه مادر شوهر عمش)

حالا من هم دلم میخواد برم هم نه...نه به این خاطر میگم که من پدربزرگم فوت کرد از اون خانواده کسی برای تسلیت نیومد یا زنگ یا پیام ندادن....حتی پارسال دختردایی خیلی جوونم فوت شده بازم از این خانواده کسی نه زنگ زد نه پیام داد....

حس میکنم برم خودم رو سبک کردم ولی بازم میگم نرم اونا اصلا نمیفهمن من چرا نرفتم...فکر می‌کنن بخاطر بچه نرفتم....نظر شما چیه؟؟؟

✨️میشه برای عزیز آسمونی من فاتحه یا صلوات بفرستین....یا برای شادی و درآرامش بودنش دعا کنین🥀💔

اها اینم بگم قبل از فوت پدربزرگ خودم این خانواده ی جوون از دست داد(برادرزاده شوعمه شوهرم)من برای عرض تسلیت رفتم خونشون ولی اینا دیگ هیچوقت کدوم از فوتی های ما ی زنگ هم نزدن

✨️میشه برای عزیز آسمونی من فاتحه یا صلوات بفرستین....یا برای شادی و درآرامش بودنش دعا کنین🥀💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.