2777
2789

سلام 

خیلی وقته که تاپیک نزدم

امروز دیگه واقعا حالم بده 

پسر من چهارشنبه میشه 8ماه 

6تا دندون در آورده 4تا بالا دو تا پایین 

آخرین دندون رو که2 هفته قبل در آورد 

فرداش سرما خوردیم 

تازه داروهاش تموم شده و بهتره 

اما.... 

نگم از خوابش 

شب ساعت خودش می‌خوابه 

ولی بعد از چند ساعت بی قراری ها و قل خوردن ها شروع میشه 

هی سر و ته میشه غر میزنه شیر میخوره 

می‌خوابه باز این چرخه تکرار میشه

در طول روز هم خیلی بد اخلاق شده جیغ میزنه 

چرت های روزانه اش هم تایمش کم شده 

با بدبختی می‌خوابه نیم ساعته بیداره 

باز آب دهن میریزه همش اسباب بازی به دهن میبره 

میگم ممکنه بازم دندون باشه؟ جایی سفید نشده. 

کاربر سال 91هستم ولی به دلیل گم کردن نام کاربری و رمز عبور نتونستم دیگه وارد بشم 😔

سلام عزیزماول اینکه شبا از غذا سیرش کن که فقط وقتی تشنه میشه بهش شیر بدی دوم اینکه فضا برای قل خوردنش زیاد باشه وقتی اسباب بازی میبره سمت دهنش لثه هاش میخاره و مقدمه دندون در آوردنه جدیده ربطی هم به سفیدی لثه نداره ممکن هم هست لثه داره سفت میشه میگذره این دوران شیرین بزرگ مه بشه دلت تنگ میشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزماول اینکه شبا از غذا سیرش کن که فقط وقتی تشنه میشه بهش شیر بدی دوم اینکه فضا برای قل خوردن ...

یه کاسه سوپ میدم 

فضاش هم خوبه

کاربر سال 91هستم ولی به دلیل گم کردن نام کاربری و رمز عبور نتونستم دیگه وارد بشم 😔