2777
2789

اولش یه کم از شرایط زندگیم بگم تا خوب درک کنید از نظر مالی وضعیت ما خیلی داغونه بع به حدی که میوه اگر می‌خریم نمی خوریم میدیم بچم بخوره از بس میوه و خرما و چیز های مقوی نخوردم دائم ضعف دارم 

درآمد شوهرم خیلی کمه ماهی هفت ـهشت تومن که بعضی مواقع این مقدار پولم ۴۰ روز تا ۵۰ روز میشه بیاد دستش صاحب کارش حقوق درستی نمیده بنابر یه شرایطی مجبوریم فعلا همینو سرکنیم تا آینده چی میشه

حالا بگذریم قضیه از این قراره که 

بگو عزیزم

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

با توجّه به این وضعیت مالی ما هم با کسی رفت و آمد نداریم تا کسی خونمون نیاد چون واقعا توان پذیرایی همون شام ساده رو هم ندارم 

خلاصه حالا پسر داییم که خانواده پدری ام با خانواده دایی رفت و آمد زیادی دارن دوسه روز پیش اومدن تو کوچه ما خونه خریدن 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

از روزی که فهمیدم اعصابم خرده چکار کنم اونا به شدت اهل رفت و آمد هستن وضعشون هم خیلی خوبه اهل هفته ا ...

عزیزم نسبتتون انقد نزدیک نیست ک بخواید رفت و امد کنید میتونید یه خونه مبارکی برید پیششون برا عصر یا صبح ک ب ناهارو شام نکشه

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

عزیزم نسبتتون انقد نزدیک نیست ک بخواید رفت و امد کنید میتونید یه خونه مبارکی برید پیششون برا عصر یا ...

آخه خانواده داییم با پدر و مادرم رفت و آمد زیادی دارن من که ازدواج کردم باهاشون رفت و آمدم قطع شد بدبش اینه که اینا سرکوچه هستن بخوام برم بیرون لب پنجره باشه منو میبینه

آخه خانواده داییم با پدر و مادرم رفت و آمد زیادی دارن من که ازدواج کردم باهاشون رفت و آمدم قطع شد بد ...

ن دیگه فقط شما برید خونشون در حد یه عصرونه چای و شیرینی شام نمونید خیلیم رسمی برید 

رشت نیست به خدا نمی‌دونم چکار کنم !!!میترسم حرف در بیارن بگن خسیسه

نه نهایت میگن انگار اهل معاشرت نیست. نمیتونی که برای ی وعده شام که بخوای بدی ۲ هفته سختی بکشی. ی کادو ببر و بعد از آن بهانه بیار