2777
2789
عنوان

شیرافزا

60 بازدید | 11 پست

سلام دوستان وقتتون بخیر من چن روزیه شیرم خیلی کم شده چیکار کنم زیاد بشه بچه خیلی اذیت شد دیروز اگه راهی هست بگین  نمیخوام شیر خشک بدم بخاطر پولش ن کلا میخوام شیر خشک ندم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ن گلم کلا تجربه ندارم پرسیدم برا زردی چی تاثیر نداره؟

پسرمنم زردی داشت  بستری کردیم تا ده اومد پایین ولی نرفت دوماهبیشتر طول کشید هر چی گفتن دادم ناچارن اخرش با قطره بیلی ناستر و کلو فیبرات خوبرشد شب بهش دادم صبح کامل رفت 

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا سامیارم سنه امانت🥹😍😍

خودم بخورم یا بچه

بببین غزیزم من ترنجبین دادم شیرخشت دادم اب انار آب خیار دادم با کلم حموم کردمش خاک شیر دادم هیچ کدوم تاثیر نداشت بیخودی با بچه ور نرو هیچی نده مخصوصا انار فقط دکتر

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا سامیارم سنه امانت🥹😍😍

پسرمنم زردی داشت بستری کردیم تا ده اومد پایین ولی نرفت دوماهبیشتر طول کشید هر چی گفتن دادم ناچارن ا ...

نمیدونم چرا دکتر به بچه من  از این قطره نداد مال من بیلی استاپ چیه داددو روز گف بده