2777
2789
عنوان

سقط جنین

1804 بازدید | 11 پست

سلام صبحتون بخیر دیروز تست  بارداریم مثبت بود اومدم جیزای گرم خوردم ک بیفته امروز دل درد کمر درد دارم دهنمم خیلی بو میده انگار کسی ک سیر خورده ولی اصلا خونریزی ندارم 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اصلا نمی‌خواستم تاپیکت باز کنم چون اسمشم اذیتم می‌کنه

اما گلم به این فکر کردی چقدر تو این تصمیمی که گرفتی به بدنت  و انرژی زنانه ت ضرر میرسونی؟

چرا نمیخوایش این بنده خدا رو؟

«💌خدایا شکرت❤️»¹⁴⁰³-¹²-¹⁶ بالاخره بعد ³ سال بی‌بی‌چکم مثبت+شد🌹خدایآ تو چقدر مهربونی،بهترین عیدیه عُمرمو ازت گرفتم خودت تا آخر مواظبش باش تا بیاد بغلم و بشه نور چشم من و باباییش🌹❤️»📮«¹⁴⁰⁴-¹-⁵صدای قلب کوچولو و مهربونتو شنیدم مادر الهی شکر برای اون ⁵ثانیه ،الهی قسمت منتظرآ🤲🏻🥲❤️»..¹⁴⁰⁴-²-⁶ برای اولین بار دست و پای کوچولوتو ،صورت و بدنتو دیدم❤️..¹⁴⁰⁴-²-¹⁰جیگرگوشه م امروز مامان بابا رو خیلی ترسوندی..¹⁴⁰⁴-³-¹⁷(آنومالی)دنیامون آبی شد الهی شکر که سالم و سلامتی💙پسرم لحظه شماری میکنیم برای بغل کردنت🫂..¹⁴⁰⁴ـ⁵ـ¹ عشقِ مامان،چقدر هر روز که بزرگ تر میشی و لگد‌های قوی تر میزنی با وجود درداش ذوقتو دارم 🥺💙 خدارو هزاران بار شاکرم بخاطر وجودت ²⁴هفته‌و⁴روزه مهمونه دلمی مامان🤲🏻⁸آبان¹⁴⁰⁴ منتظرتم مامانی بیای و به سلامتی به اندازه ⁹ ماه دلتنگیام بغلت بگیرم و لذت ببرم از نگاه کردن تو چشمای نازت💙نور چشمیم،قند روزای تلخ مادر،گل پسرم²⁸مهر¹⁴⁰⁴اومد تا یه عمر دلیل دلخوشیمون باشه💎🧿🤲🏻خدایا شکرت خودت نگهدار پسرم باش که من سرش سالها دویدم ساده بدستش نیاوردما خدایا خودت شاهدی🥲🤲🏻💙

واقعا شرایطشو ندارم

مگه تاحالا تمام اتفاقات زندگیت مث همون جوری ک فک میکردی پیش رفته؟ 

خیلی جاها ندیدی شرایط بد بوده یهو زندگیت بهتر میشه ؟خدا جورش میکنه  باور کن نی نی حتی روزی خودشو با خودش میاره

نگهش دار گناه داره یه آدمه تصور کن یه نی نی داره بهت لبخند میزنه  و تنها امیدش تویی بعد تو میگیری با چاقو به شکمش ضربه میزنی تا بمیره دلت میاد؟

والله تا حالا سقط عمدی نداشتم 

من جون میکندم نگه دارم و نمیشد🥺

خدا خودش این یکی رو بهم ببخشه 😔

برای شما هم هر چی خیره پیش بیاد ولی به خاطر شرایط دختر خوب؟؟؟ هدیه خداست و مطمئنا خدا خودش هوای اون که هیچ هوای شما رو هم داره 

نکن این کار رو ، هدیه خدا رو پس نزن

و خدایی که به شدت کافیست🧡💛💚

والا قضاوت نمیکنم

بهترینا برات اتفاق بیافته

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

عزیزم سقطش نکن..بخدا خدا خودش کمک میکنه..منم شرایطم بدتره، قبل عروسی و توی عقد باردار شدم..حسرت عروس شدن و ...شرایط مالی و اینهمه قسط و خونه اجاره ای و تنها توی شهر غریب

اما‌ دوسش دارم نمیتونم سقطش کنم..اون عذاب وجدان بعدش اون بلاهایی که بعد سقط سر ادم میاد ارزششو نداره

گناهش به یه کنار، بلاهایی که از نظر علمی سر ادم میاد رو برو بخون