2777
2789

من سال ۱۴۰۱کنکور داده بودم 

نمره فیزیکمم نسبتا خوب شده بود

سال بعد که پشت کنکور بودم چند تا درس رو ترمیم زدم 

پارسال کنکور ندادم 

امسال خواستم مجدد کنکور بدم 

گفتن کسایی که قبلاً ترمیم زدن اگه دوباره بخوان ترمیم بزنن مجبورن همه درسا رو شرکت کنن 

حالا من فیزیک دوازدهم رو خوب نخونده بودم 

این دو روز هم دندونم عفونت کرده بود به خاطر عفونتش دندونپرشکی هم نمی‌تونستم برم مسکن و چرک خشک کن و ... می‌خوردم اکثر اوقات خواب بودم 

اگه این امتحان رو زیر ده بگیرم 

تابستون دوباره باید امتحان بدم (اصلا امکانش هست تابستون دوباره امتحان داد؟)

یا اینکه نمره قبلیم لحاظ میشه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگ ترمیم دوم حساب میشی و همه درسا ثبت نام کردی فقط اخرین نمره ثبت میکنن یعنی اگ پارسالم ترمیم زدی

۱۴۰۲ترمیم زدم 

آخه اگه زیر ده بشم چی ؟

من فقط کنکور فرهنگیان ثبت نام کردم 

نمیشه تابستون امتحان داد دوباره ؟

امسال همه‌ی درسا رو ترمیم می‌کنی یا فقط فیزیک؟ اگه همه‌ی درسات رو ترمیم می‌کنی دیگه نمره‌ی قبلی لحاظ نمیشه و ملاک فقط نمره‌ی جدیده، تابستون هم فقط برای دانش‌آموزاست که اگه درسی رو افتادن دوباره امتحان بدن که بتونن مدرک بگیرن، ربطی به ترمیم نداره

دختران شاد، زیباترین دختران هستند :)                           وقتی به تو خیانت می‌کنند، انگار بازوهایت را قطع کرده‌اند؛ می‌توانی آن‌ها را ببخشی اما نمی‌توانی در آغوششان بگیری.       تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیب نمی‌زند، توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.

امسال همه‌ی درسا رو ترمیم می‌کنی یا فقط فیزیک؟ اگه همه‌ی درسات رو ترمیم می‌کنی دیگه نمره‌ی قبلی لحاظ ...

مجبورم همه درسا رو ترمیم بزنم چون قبلا یک بار ترمیم زدم چند تا درسو 

امسال گفتن قانون شده که همه درسا رو باید ترمیم بزنی 

مجبورم همه درسا رو ترمیم بزنم چون قبلا یک بار ترمیم زدم چند تا درسو امسال گفتن قانون شده که همه درسا ...

آره و طبق قانون جدید فقط نمرات امسال ملاکه و نمرات قبلی اعتبارشون رو از دست میدن متاسفانه

دختران شاد، زیباترین دختران هستند :)                           وقتی به تو خیانت می‌کنند، انگار بازوهایت را قطع کرده‌اند؛ می‌توانی آن‌ها را ببخشی اما نمی‌توانی در آغوششان بگیری.       تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیب نمی‌زند، توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.

خب اگه من این درس رو بیفتم چی میشه 🫠

شما مگه دیپلم نگرفتی؟ دیگه معنی نمیده افتادن یا پاس شدن. چون شما قبلا این درسو پاس کردی و فقط برای کنکور داری ترمیم می‌کنی