2777
2789
عنوان

از آلودگی هوا گلو درد گرفتم 😩

41 بازدید | 3 پست

چیکار کنم اومدم سفر 

از خارش گلو دارم می‌میرم 

چی شد که وارونه شدیم؟💢رسیدیم به دوره ای که به چیزایی افتخار میکنن که یه روزی سبب خجالت بودن ،به خیانت میگن تجربه!به بی تعهدی، سبک زندگی!به بی اخلاقی، رک بودن!به فحشا، جسارت!به دیده شدن، موفقیت!به سطحی بودن، باحال بودن!و هرچرندی که خودشونم ازش ته دل راضی نیستن میگن "خود واقعیم"!

اوفف گلو درد توی سفر واقعاً اعصاب‌خُردکنه 😩 مخصوصاً وقتی از آلودگی هوا باشه، نه سرماخوردگی معمولی. ولی نگران نباش، با چند تا کار ساده حالت بهتر می‌شه:

یه لیوان آب داغ درست کن، یه قاشق عسل طبیعی بریز، چند قطره هم آب لیمو ترش تازه. عسل ضدعفونی‌کننده‌ست و لیمو هم کمک می‌کنه خلط و سوزش کم بشه.

یه لیوان آب ولرم رو با نصف قاشق چای‌خوری نمک قاطی کن و قرقره کن، ولی قورت نده. سریع خارش و التهاب رو کم می‌کنه.

چیزی که گلو رو مرطوب نگه داره عالیه. اگه قرص نعناع یا مکیدنی گلو داشته باشی، یا حتی آدامس بدون قند، خیلی کمک می‌کنه.

اگه هنوز توی محیط آلوده‌ای، ماسک فیلتردار بزن و سعی کن هر چی زودتر بری جای تمیزتر یا داخل یه محیط بسته با تهویه مناسب.

الان بدنت نیاز داره که بزاق بیشتری تولید کنه تا گلو خیس بمونه. پس آب خوردن یادت نره.

می‌تونی از داروخانه یه شربت ضد سرفه یا قرص گلودرد بخری، مثلاً:

• قرص Strepsils یا Tantum Verde
  • یا اگه نداری، حتی یه شربت دیفن‌هیدرامین ساده هم کمک می‌کنه.

سبز ماندن در ویرانه ها ریشه میخواهد

اوفف گلو درد توی سفر واقعاً اعصاب‌خُردکنه 😩 مخصوصاً وقتی از آلودگی هوا باشه، نه سرماخوردگی معمولی. ...

دستت درد نکنه گلی جون ❤️🌹💋

چی شد که وارونه شدیم؟💢رسیدیم به دوره ای که به چیزایی افتخار میکنن که یه روزی سبب خجالت بودن ،به خیانت میگن تجربه!به بی تعهدی، سبک زندگی!به بی اخلاقی، رک بودن!به فحشا، جسارت!به دیده شدن، موفقیت!به سطحی بودن، باحال بودن!و هرچرندی که خودشونم ازش ته دل راضی نیستن میگن "خود واقعیم"!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.