2777
2789
عنوان

چرا شوهرا اینجورین اخه

231 بازدید | 21 پست

هر چی تاپیک از شوهرا میخونم یکی از یکی داغون تر و خائن تر  یکی شوهرش با فروشنده بوتیک خیانت کرده  یکی دیگه فقط به فکر مامانشه یکی بیکاره ... چند روز پیشم یکی تاپیک زده بود شوهرش ولش کرده شبا نمیاد خونه اونم تو حاملگی خانوم و یه قرون از حقوقش هم بهش نمیده و خرج زنه رو مامانش میده بعدم اصرار داشت که نه شوهرش خیانت نمیکنه فقط افتاده تو تله ارز دیجیتال 😂 (من اینجوری بودم که وااااا) همه هم سنشون رو ۲۰ ۲۱ و شوهراشون ۳۰ به بالا!!!!!!!!!

حالا منی که یه هفته اس اومدم میشه بگین اینا واقعیه یا فقط واسه دیده شدنه چون میخونم اعصابم خورد میشه واقعا😤 

اخه واقعا چجوری کسی خیانت کرده رو میبخشین و ازش بچه دار هم میشین😭

اگه جذبم شدی٬ مشکل از منه که جذابم🚶🏻‍♀️‍➡️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زنی که پول و پشتوانه مالی داشته باشه، خیانت رو نمیبخشه

شکم خرج داره جونم

آدم از یه سنی به بعد دیگه توان کار کردن نداره

از نوجوونی به فکر کسب درآمد و مستقل شدن باشید تا مجبور نباشین یه مردو یه عمر تحمل کنید

ازدواج عنه

مردا عنن

زنی که پول و پشتوانه مالی داشته باشه، خیانت رو نمیبخشهشکم خرج داره جونمآدم از یه سنی به بعد دیگه توا ...

اتفاقا من زنای شاغلی رو میشناسم خیانتو بخشیدن نشیتن سر زندگیشون باور کن همه چی پول نیس البته بسیار مهمه وجودش 

کاربری سال نودوهفتم ب چوخ رفت😊روحش شاد.. سرشارم از مشکل.. اینقد مشکلات وحشتناکی دارم ک خودمم میترسم بهشون فکر کنم. دوس داشتی برام دعا کن🙏🏻🌺
زنی که پول و پشتوانه مالی داشته باشه، خیانت رو نمیبخشهشکم خرج داره جونمآدم از یه سنی به بعد دیگه توا ...

حرفتون کاملا اشتباهه ۹۰درصد کنار اومدن با خیانت کمبود اعتماد بنفس

گیرافتادن در تله مهرواره

کمبود محبت داشتن هست

زنایی هستن ک با وجود خیانت شوهرشون رو دوستدارن و از جدایی و خواسته نشدن میترسن