2777
2789

گوشش درد نمی کنه اگه حین درد دست و پا می زنه و سرشو تکون میده و دستشو می بره به گوشش، ریفلاکس داره یا آرغشو خوب نمی گیری

الحمدلله ربِّ العالمین،خدایا تقدیر فرزندانم را زیبا بنویس و آنها رو خوشبخت و عاقبت بخیر بفرما تا من از ته دل بخندم.مهربان پروردگارم!مرا از جانب آنها مورد آزمایش قرار نده.و عاقبتِ تمامِ فرزندانِ این سرزمین را بخیر بفرما.آمین یارب العالمین.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گوشش درد نمی کنه اگه حین درد دست و پا می زنه و سرشو تکون میده و دستشو می بره به گوشش، ریفلاکس داره ی ...

عزیزم رفلاکس هم داره گریه هاش خیلی زیاده دردش شدیده به گوشش وازلین و ویکس میزنم یکم بعد آروم نمیگیره

عزیزم رفلاکس هم داره گریه هاش خیلی زیاده دردش شدیده به گوشش وازلین و ویکس میزنم یکم بعد آروم نمیگیره

همیشه رو سرش روسری،دسمالی کلاهی چیزی بذار،که رو گوشاشو بپوشونه،ولی بیشتر گریه از نفخ و رفلاکسه سعی کن اونا رو برطرف کنی

الحمدلله ربِّ العالمین،خدایا تقدیر فرزندانم را زیبا بنویس و آنها رو خوشبخت و عاقبت بخیر بفرما تا من از ته دل بخندم.مهربان پروردگارم!مرا از جانب آنها مورد آزمایش قرار نده.و عاقبتِ تمامِ فرزندانِ این سرزمین را بخیر بفرما.آمین یارب العالمین.
همیشه رو سرش روسری،دسمالی کلاهی چیزی بذار،که رو گوشاشو بپوشونه،ولی بیشتر گریه از نفخ و رفلاکسه سعی ک ...

شما تجربشو دارین چیکار کنم دخترم آروم بگیره خیلی بی قراره 

اول موقع شیر دادن و خوابوندم زیر سرشو یکم بلندتر بزار بعد حتما بعد از شیر دادن آروغشو بگیر فقط نباید یه آروغ بزنه چند تا باید بزنه،بعد یه ظرف بزار رو گاز یه استکان آب و یه استکان عرق نعنا رو قاطی کن بریز تو ظرف زیرشو خیلی کم کن هی توش نبات بریز هم بزن آب که شد بازم بریز آنقدر که دیگه نبات توش حل نشه زیرشو خاموش کن کمی که خنک شد نصف قاشق چایخوری بریز تو دهن دخترت، روزی یک یا دوبار خوب میشه اینو یه دکتر متخصص کودکان ۲۰سال پیش به من گفت دختر منم زیاد گریه میکرد با این روش خیلی بهتر شد بعد لایه پاشو به دقت نگاه کن که یه وقت نسوخته باشه  زیاد گرمش یا سردش نباشه جلوی باد کولر نذارش انشاالله که خوب میشه اگه خوب شد یا کمی بهتر شد همینجا بهم بگو

حتما انجام میدم نتیجه گرفتم اینجا بهتون میگم

انشالله خوب میشه عزیزم