2777
2789
عنوان

مسافرت میخوایم بریم مشهد کسی اطلاع داره بیاد🙏

| مشاهده متن کامل بحث + 10988 بازدید | 176 پست

مهم ترین جا حرم (رفتی سلام منو به شهرم برسون)طرقبه آرامگاه فردوسی 

آرمان نرو گرونه

طرف طلاب مانتو فروشیه و تنوع زیاده 

دم حرم غذا نگیرین گرونه 

پاساژ هفده شهریور و اکسون و اطرافش همه لباس خونگی فیمتاش مفته 

پاساژ زیست خاور نرو افتضاحه

موجهای ابی برو ولی قبلش چک کن خیلی وقتا آبش کثیفه

شله یادت نره🤭

زعفران زرشک ادویه بخر مخصوصا ادویه و اونم ادویه قورمه سبزی

سلام عزیزم ببخشید مزاحم میشم اگر زحمتی نیس و اگر خودتون راضی بودین تو حرم میشه لطفا دعا کنیدکه( خانو ...

باشه عزیزدلم حتما 

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسی هنوز جواب منو ندادیااا😁

نماز ستون و اساس دین است. امام باقر (ع) به نقل از رسول خدا (ص) می­فرماید: «بین مسلمان و كافر فاصله‏اى نیست، مگر این كه مسلمان نماز واجب را عمدا ترك كند یا آن را بى ‏اهمیت بداند و نخواند.»من دعا کردن برای بقیه رو خیلی دوست دارم😍هرموقع خواستی بهم بگو برات دعا میکنم💚                     بعضی آدما اینقد فقیرن که از دار دنیا فقط یه مشت پول دارن!!!! 

مهم ترین جا حرم (رفتی سلام منو به شهرم برسون)طرقبه آرامگاه فردوسی آرمان نرو گرونه طرف طلاب مانتو فرو ...

مرسی عزیزم خیلی اطلاعات خوبی دادی فقط پاساژ خوب گفتی آرمان خوبه اما گرونه؟

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
الهام جان میشه لطفا عکستو لفرستی ببینمتهر بار که تاپیک عکس گذاشتی من ناکام میوندم🫠

اره عزبزم 

اره گروووووون

مثلا یه کت چند هست اونجا بیشتر از ۶ و۷ تومان اینا هست ؟

نه فقط وایه غذا خوردن نیست تو روز برین طرقبه شاندیز با شمال فرقی نداره جوجه بزنین خوش بگذرونیم

وای چه عالی حتما میرم عاشق طبیعتم