2777
2789
عنوان

مسافرت میخوایم بریم مشهد کسی اطلاع داره بیاد🙏

| مشاهده متن کامل بحث + 10988 بازدید | 176 پست
الهام جان بی زحمت و لطفا رفتید حرم تو رو خدا دعا کن انشالله همین روزا برم ارتودنسی قبل جراحی فک کنم ...

باشه عزیزم حتما انشالا هرچی خیر همون بشه

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هتل سینور و الماس ۲ از همه نظر عالین

سینور مگه سه ستاره نبست؟ 

برام مهمه نزدیک حرم باشه

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
یه جنس بنجل دو سه برابر بهت میندازن حالب نیست

عه چقدر بد حداقل کاش با کیفیت بود 

سلام عزیزم انشالله به سلامتی بیاین و خوش بگذره بهتون ♥️هتل رو اطلاعی ندارم اما اسم هتل الماس رو زیاد شنیدم ..

مرکزهای خرید ، پاساژ فردوسی یک و دو (انتهای خیابون مفتح )برج سلمان توی خیابون راهنمایی اونجا کل خیابونش هم بازاره

هفده شهریور پر پاساژ هست مثل پاساژ آسمان ،افشار..و بازارهای عمده ش که تک فروشی هم دارن داخل سراهای خیابون هفده شهریور هست روبه روی بازار رضا میشه ، پاساژ پروما (میدان جانباز ) پاساژ مهر کوهسنگی ، پاساژ ارمیتاژ تو هفت تیر ، پاساژ کاسپین مد ، ..اینا مهم تریناشه..

بدون ماشین نه سخت نیست ، از هر جا مترو و اتوبوس به بیشتر جاها داره .. به اکثر این جاهایی که گفتم مترو میخوره بی ار تی و اتوبوس هم میخوره ..کافیه لوکیشن رو بزنی تو برنامه ی نشان ..خودش مسیرو با حمل و نقل عمومی نشون میده خیلی راحت،

رستوران های خوب ..پلو مرغ بخواین فقط رستوران مرغ مجید ، خورشتی و کبابی بخواین رستوران خورش باشی ، رستوران حاج حسن  که چلو گوشت و کبابش خوبه تو شاندیزه ..رستوران ارم تو شاندیزه..رستوران راستگو ..

جاهای دیدنی هم که باغ وکیل آباد ، کوهسنگی ، پلکان هفت تیر ، موزه و باغ  نادر شاه افشار تو چهارراه شهدا ، چالیدره  ، تو کوهسنگی یه بستنی فروشی هست به اسم بستنی اصغر مشتی .بستنی قیفی های متری معروفی داره حتما نوش جون کنید

سلام عزیزم انشالله به سلامتی بیاین و خوش بگذره بهتون ♥️هتل رو اطلاعی ندارم اما اسم هتل الماس رو زیاد ...

وای بی نهایت ممنونم خیلی کامل اطلاع دادی❤️💕