2777
2789

بعد از ۸ سال میخوایم بیایم مشهد چند تا سوال دارم از اونایی که اطلاع دارن 

اول اینکه هتل کیانا چطوره ؟؟ کیانا بهتر یا الماس 

دوم مراکز ‌پاساژهای خوب مشهد رو معرفی کنید برا خرید 

سوم به نظرتون بدون ماشین سخت نیست بخوام بریم مشهد رو بگردیم چون ماشین نداریم 

اهان رستوران های خوبشم معرفی کنید 

جاهای دیدنی هرجا که میدونید 

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......

الماس خیلی معروف تره

نماز ستون و اساس دین است. امام باقر (ع) به نقل از رسول خدا (ص) می­فرماید: «بین مسلمان و كافر فاصله‏اى نیست، مگر این كه مسلمان نماز واجب را عمدا ترك كند یا آن را بى ‏اهمیت بداند و نخواند.»من دعا کردن برای بقیه رو خیلی دوست دارم😍هرموقع خواستی بهم بگو برات دعا میکنم💚                     بعضی آدما اینقد فقیرن که از دار دنیا فقط یه مشت پول دارن!!!! 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینو حتما بگید پاساژ خوب برا خرید کجا هست همه چی داشته باشه وشیک باشه 

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
من مشهدی‌امالان باید بخوابم ولی صبح حتماً برات می‌نویسم

باشه عزبزم حتما بیا بگو شناخت ندارم 

شاندیز برید

شاندیز فقط بزا غذا خوردن هست یا چیز دیکه هم داره 

دلم مشهد میخواد امام رضا دیگه دوستم نداره من رو نمیطلبه 

امشب خیلی هواش کردم و زنگ زدم حرم دیر جواب داد و وقتی هم وصل شد یه اتفاق افتاد که مجبور شدم قطع کنم 

چیکار کنم آشتی کنه 

الماس عالیه البته نظراتش خوندم عکساشو دیدم

اخه جفتشون ۴ ستاره هستن کیانا هم دیدم خوب بود اما فکر کنم الماس بهتره 

چارلیدره خوبه ولی گرونه یکم میچاپن

اسم پاساژ هست چار لیدره بگم ؟