2777
2789

منظورم از مجلس نامزدی ( ترکیب نامزدی رسمی بعد از خواستگاری و آزمایش خون هست + یه تعداد از فامیل عروس و داماد میان خونه عروس و بله برون و تعداد سکه مهریه و همچی توی همین جلسه مشخص و اعلام میشه ) 

هرچی لازم هست داماد بخره بگید لطفا 

فقط ضروریات رو بگید 

و اینکه بنظرتون اگر به جای نشون ، یه ست حلقه ازدواج بخریم و توی همین مرحله مجلس نامزدی حلقه بیارن و تمام ، زشته ؟ و دیگه واسه عروسی طلا و حلقه نگیریم ،فقط همین باشه که نامزدی آوردن 

یجوری بگید سنگین نباشه ، معقول باشه مجلس 

...

برای مجلس نامزدی که توصیف کردی، این‌ها چیزهای ضروری و معقول هستن که داماد معمولاً تهیه می‌کنه:

1. حلقه نامزدی: حتما باید باشه، چون نشونه تعهد و نماد اصلی نامزدی‌ست.
  2. بسته‌ای از سکه یا پول: معمولاً تعدادی سکه برای مهریه در مجلس نامزدی داده میشه، نه کل مهریه. تعدادش می‌تونه معقول و متناسب با شرایط خانواده‌ها باشه.
  3. میوه و شیرینی: برای پذیرایی مهمونا در حد معقول، شیرینی و میوه که معمولا هزینه‌اش بین خانواده‌ها تقسیم میشه.
  4. لباس و ظاهر مرتب: داماد حتما با لباس تمیز و شیک بیاد، چیزی که رسمیه ولی نه خیلی پرزرق و برق.
  5. هدیه کوچیک برای عروس: مثلاً یه گل، یا یه کادوی کوچیک نشونه محبت و احترام.

در مورد اینکه فقط یه ست حلقه بیارین و توی عروسی دیگه چیزی نگیرین، کاملاً معقول و حتی امروزی هست.
خیلی از خانواده‌ها این روزها سعی می‌کنن از تجملات کم کنن و فقط یه حلقه به عنوان نماد بذارن، بعد برای عروسی دیگه نیازی به طلا و حلقه‌های اضافه نیست.
اینکه سنگین نباشه خیلی خوبه چون همه چیز باید با توجه به توان مالی و راحتی باشه نه فشار و استرس.

پس اگر دوست داری، می‌تونی یه حلقه مناسب و معقول برای نامزدی بخری و تو عروسی هم فقط یه یادگاری کوچیک نگه داری، هیچ اشکالی نداره و خیلی هم منطقیه.

سبز ماندن در ویرانه ها ریشه میخواهد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما برانامزدی خانواده داماد ی تیکه طلا میارن ی هدیه برا زیر لفظی که عروس دفتر نامزدی امضا کنه معمولا پوله کفش مجلسی صندل لباس پارچه چادر قران  نبات کیک کله قند  هدایا تو باکس میذارن سبد گل

منتظر امدنتم لیام قشنگم 👶🏻در حسرت بی بیچک مثبت😭

داماد دسته گل یه پک کیک هست 

و یه جعبه شیرینی این به دلخواه

یه ست حلقه بخریم اسمتون روش حک کنین 

و سینی چای رو ببر گلفروشی بده تزیین کنن  کادو ها لوازم آرایشی سرویس طلا  بده داخل قفس طلایی تزیین کنن واسه سرویس طلا میتونی از بدلیجات فروشی ها مانکن بگیری  و سه تا  استند که قفس هارو روش بزاری

استارتر جان بعد شامه مراسم؟بعد اینکه بزن و برقص دارید کلا میخوام بدونم مجلس رسمیه یا شادی کنونه

باور کن نمیدونم 

می‌خوام ساده برگزار بشه پول زیادی هزینه نشه 

اما هرجور هندل میکنم همچیو میگن بخرید و رسمه 

نمیدونم چیکار کنم بنظرت ؟

...

استارتر جان بعد شامه مراسم؟بعد اینکه بزن و برقص دارید کلا میخوام بدونم مجلس رسمیه یا شادی کنونه

بنظرت فقط سبد گل و ست حلقه ( به جای نشون ) و شیرینی یا کیک باشه مثلا ،بد هست ؟ همون شب محرمیت و عاقد هست هم نامزدی و بله برون 

...

باور کن نمیدونم می‌خوام ساده برگزار بشه پول زیادی هزینه نشه اما هرجور هندل میکنم همچیو میگن بخرید و ...

نامزدت نظرش چیه 

چون خرید وسیله با اونه 

اگر قراره شام بدید میتونید نصف کنید 

ولی به نظرم خرج اضافیه 

میتونید بعد شام پذیرایی داشته باشید