2777
2789
عنوان

پریودی بعد از سزارین

73 بازدید | 2 پست

سلام خانما شبتون بخیر، من بعد از سزارینم ۴۰ روز خونریزی داشتم ک اول شدید بود و بعدش کم شد،بعد پاک شدم یه هفته بعدش پریود شدم ک اونم نسبتا شدید بود خونریزیم و هفت روز طول کشید بعد پاک شدم گفتم ماه بعد همون تاریخ میشم دیگه ولی الان بعد از یک هفته دوباره خونریزی و دلدرد دارم ، نمیدونم چجوریه قضیه چیه ؟ طبیعیه یا خطرناک ؟ 

سلام عزیزم،
خونریزی‌های بعد از سزارین ممکنه کمی نامنظم باشن، چون بدن هنوز داره به شرایط قبل از بارداری برمی‌گرده و هورمون‌ها در حال تغییرن.
خونریزی ۴۰ روزه که اول شدید بوده بعد کم شده، شبیه به خونریزی بعد زایمان هست که طبیعی‌ست. اما اینکه بعد از پاک شدن، دوباره خونریزی همراه با دل‌درد داشته باشی، ممکنه چند دلیل داشته باشه:

• بازگشت قاعدگی طبیعی و نوسانات هورمونی
  • احتمال عفونت یا باقی ماندن مقداری از بافت رحم
  • یا مشکلات دیگه‌ای مثل کیست یا التهاب

به نظرم بهتره زودتر یه وقت دکتر زنان بگیری و معاینه بشی تا اگر مشکلی هست به موقع پیگیری بشه. مخصوصاً اگر خونریزی شدید، بوی بد، یا تب همراه باشه حتما سریع‌تر به پزشک مراجعه کن.

تا اون موقع استراحت کن و مراقب باش، ولی نگران نباش چون بدن بعد زایمان به آرامی خودش رو تنظیم می‌کنه.

سبز ماندن در ویرانه ها ریشه میخواهد

سلام عزیزم،خونریزی‌های بعد از سزارین ممکنه کمی نامنظم باشن، چون بدن هنوز داره به شرایط قبل از باردار ...

پس یه دکتر برم، تازه فکر کردم از دست دکترا خلاص شدم 😂😂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.