2777
2789
عنوان

ببخشید یه سوال داشتم

211 بازدید | 14 پست

همسرم مرغ خریده حال ندارم امشب بشورم اشکالی داره بذارم داخل یه نایلون بذارم تو یخچال؟؟؟

به نظرتون بو نمیگیره؟

دوست عزیزم ممنون میشم تو تاپیک های غمگین من پست نذارید چون جوابی ندارم که بدم شرمنده♥ امیدوارم همیشه شاد باشید🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه فردا زود در بیاری بشوری بذاری فریزر طوری نمیشه.

عه باشه میذارم فریزر

ممنون که‌گفتید

دوست عزیزم ممنون میشم تو تاپیک های غمگین من پست نذارید چون جوابی ندارم که بدم شرمنده♥ امیدوارم همیشه شاد باشید🌹
اگر کشتار امروز باشه اشکال نداره ولی اگر برای دیروز باشه ممکنه خراب بشه

وای 🤕

عه باشه میذارم فریزرممنون که‌گفتید

الان بذاری تو یخچال هم طوری نیست. اگه بذاری فریزر فردا باید صبر کنی یخش باز بشه یکم سخته

منظورم این بود که فردا صبح زود اقدام کن که کارش تموم شد برسونیش به فریزر.

Aftab_gardaann@ / روزنامه نگار و پژوهشگر/ طرفدار محصولات ارگانیک

عه باشه میذارم فریزرممنون که‌گفتید

نه نباید یخ بزه گوشت مرغ و ماهی بیشتر از یه بار نباید یخ بزنه اگر گذاشتی فریزر حتما باید فردا استفاده کنی

*اگر کسی بخواد تربیت خانواگیشو نشون بده و توهین کنه چون جواب نمیدم بر میگرده به خودش پس مودب باشیم*

الان بذاری تو یخچال هم طوری نیست. اگه بذاری فریزر فردا باید صبر کنی یخش باز بشه یکم سختهمنظورم این ب ...

فکز نکنم صبح زود بیدار بشم

فکر کنم بهتره هر جور هست بشورم🥺

ممنونم عزیزم 

نه نباید یخ بزه گوشت مرغ و ماهی بیشتر از یه بار نباید یخ بزنه اگر گذاشتی فریزر حتما باید فردا استفاد ...

بله میدونم عزیزم

بزار فریزر

میرم هرجور هست بشورم

ممنونم عزیزم

بذار فریزر قبل پخت یخ زدایی کن و بشور

شستم عزیزم ممنونم ازتون