ثودک مدیر استارتر عضویت: 1401/02/16 تعداد پست: 36583 عنوان ببخشید یه سوال داشتم 211 بازدید | 14 پست همسرم مرغ خریده حال ندارم امشب بشورم اشکالی داره بذارم داخل یه نایلون بذارم تو یخچال؟؟؟به نظرتون بو نمیگیره؟ دوست عزیزم ممنون میشم تو تاپیک های غمگین من پست نذارید چون جوابی ندارم که بدم شرمنده♥ امیدوارم همیشه شاد باشید🌹 1404/03/04 | 01:19 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آفتابی_خانوم عضویت: 1404/01/25 تعداد پست: 116 اگه فردا زود در بیاری بشوری بذاری فریزر طوری نمیشه. Aftab_gardaann@ / روزنامه نگار و پژوهشگر/ طرفدار محصولات ارگانیک
ثودک مدیر استارتر عضویت: 1401/02/16 تعداد پست: 36583 ن مشکلی نداره ممنونم عزیزم دوست عزیزم ممنون میشم تو تاپیک های غمگین من پست نذارید چون جوابی ندارم که بدم شرمنده♥ امیدوارم همیشه شاد باشید🌹
ثودک مدیر استارتر عضویت: 1401/02/16 تعداد پست: 36583 اگه فردا زود در بیاری بشوری بذاری فریزر طوری نمیشه. عه باشه میذارم فریزرممنون کهگفتید دوست عزیزم ممنون میشم تو تاپیک های غمگین من پست نذارید چون جوابی ندارم که بدم شرمنده♥ امیدوارم همیشه شاد باشید🌹
رامشیری2 عضویت: 1403/05/14 تعداد پست: 4008 اگر کشتار امروز باشه اشکال نداره ولی اگر برای دیروز باشه ممکنه خراب بشه *اگر کسی بخواد تربیت خانواگیشو نشون بده و توهین کنه چون جواب نمیدم بر میگرده به خودش پس مودب باشیم*
ثودک مدیر استارتر عضویت: 1401/02/16 تعداد پست: 36583 اگر کشتار امروز باشه اشکال نداره ولی اگر برای دیروز باشه ممکنه خراب بشه وای 🤕 دوست عزیزم ممنون میشم تو تاپیک های غمگین من پست نذارید چون جوابی ندارم که بدم شرمنده♥ امیدوارم همیشه شاد باشید🌹
آفتابی_خانوم عضویت: 1404/01/25 تعداد پست: 116 عه باشه میذارم فریزرممنون کهگفتید الان بذاری تو یخچال هم طوری نیست. اگه بذاری فریزر فردا باید صبر کنی یخش باز بشه یکم سختهمنظورم این بود که فردا صبح زود اقدام کن که کارش تموم شد برسونیش به فریزر. Aftab_gardaann@ / روزنامه نگار و پژوهشگر/ طرفدار محصولات ارگانیک
رامشیری2 عضویت: 1403/05/14 تعداد پست: 4008 عه باشه میذارم فریزرممنون کهگفتید نه نباید یخ بزه گوشت مرغ و ماهی بیشتر از یه بار نباید یخ بزنه اگر گذاشتی فریزر حتما باید فردا استفاده کنی *اگر کسی بخواد تربیت خانواگیشو نشون بده و توهین کنه چون جواب نمیدم بر میگرده به خودش پس مودب باشیم*
ثودک مدیر استارتر عضویت: 1401/02/16 تعداد پست: 36583 الان بذاری تو یخچال هم طوری نیست. اگه بذاری فریزر فردا باید صبر کنی یخش باز بشه یکم سختهمنظورم این ب ... فکز نکنم صبح زود بیدار بشمفکر کنم بهتره هر جور هست بشورم🥺ممنونم عزیزم دوست عزیزم ممنون میشم تو تاپیک های غمگین من پست نذارید چون جوابی ندارم که بدم شرمنده♥ امیدوارم همیشه شاد باشید🌹
ثودک مدیر استارتر عضویت: 1401/02/16 تعداد پست: 36583 نه نباید یخ بزه گوشت مرغ و ماهی بیشتر از یه بار نباید یخ بزنه اگر گذاشتی فریزر حتما باید فردا استفاد ... بله میدونم عزیزم دوست عزیزم ممنون میشم تو تاپیک های غمگین من پست نذارید چون جوابی ندارم که بدم شرمنده♥ امیدوارم همیشه شاد باشید🌹
ثودک مدیر استارتر عضویت: 1401/02/16 تعداد پست: 36583 بزار فریزر میرم هرجور هست بشورمممنونم عزیزم دوست عزیزم ممنون میشم تو تاپیک های غمگین من پست نذارید چون جوابی ندارم که بدم شرمنده♥ امیدوارم همیشه شاد باشید🌹
nastaram عضویت: 1398/12/24 تعداد پست: 48109 بذار فریزر قبل پخت یخ زدایی کن و بشور آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️🩹
ثودک مدیر استارتر عضویت: 1401/02/16 تعداد پست: 36583 بذار فریزر قبل پخت یخ زدایی کن و بشور شستم عزیزم ممنونم ازتون دوست عزیزم ممنون میشم تو تاپیک های غمگین من پست نذارید چون جوابی ندارم که بدم شرمنده♥ امیدوارم همیشه شاد باشید🌹