2777
2789

بچه ها نمیدونم چرا دلم میگیره ازش

هر موقع میرسه خونه هی آهو ناله میکنه که خستم واااای جون ندارم و میره جلوی تی وی دراز میکشه

به ندرت صحبت می کنیم بعده دو ساعت میگه شامو نمیاری؟ شامشو میخوره و می‌خوابه..  برای اون موضوع هم گاهی صبحای زود از من میخواد که مثل خود ا ر ض ا یی براش با دست بمالم. من از بعد از سومین رابطمون خونریزی کم دارم قطعم نمیشه. بابتش دکتر رفتم گفت تا حدی طبیعیه ولی در عین حال آزمایش نوشت که فردا جوابش میاد ولی شوهرم. اینو بهونه کرده و بهم نزدیک نمیشه.. من آدم بدی نیستم ولی اینقد داره فاصله میگیره ازم که ممکنه پام بلغزه و برم سراغ دوس پسر قدیمیم کسی که واقعا عاشقش بودمو نشد...

😐😐😐😐

اون کسایی که یروز مرحم زخمشون بودم با گریهاشون گریه با خندهاشون میخندیدم /اون کسایی که برای پناه و فرارشون سنگرشون شدم / اون کسایی که براشون دفاع کردم /کسایی که بهونه گرفتن و ازم دورشدم برای دردام/یادتون باشه دیگه نه مرحمتون میشم  نه سنگرتون                                                             ☝️نه خودتونو میخوام نه دوستیه خاله خرستونو ☝️                                💎💍💎                                        تو همون سنگر دشمن لیاقتتونه 🤘

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همه چی نرمال بود تا وقتی ب خط اخر نرسیده بودم

"درخودم‌‌‌‌‌‌پیروزی‌رامیبینم‌برای‌همین‌اصرار‌ب‌بازی‌دارم"                         هرکسی‌لازم‌باشد‌میماند؛تقلاچرا؟! '  "پروف‌خودمم"                                                                 

ب این زودی بفکر دوست پسر قدیمیت نیافت ..چ کاریه چ حرفیه

صبر کن صبوری کن زندگیت بساز .

اگر یک روز از من بپرسندقوی ترین زنان دنیا چه کسانی هستند؟جواب می دهم...زنانی که تنهایی را یاد گرفته اند!

منم یکماهه عروسی کردیم باز خوبه واسه تو بندرت حرف میزنه شوهر من از سرکار میاد یکسرهههه غرر میزنه ب جون من ..ینی فقط میگم زودتر صب شه این بره سرکار

عزیزم من الان دارم با لشگر غم می جنگم لطفا فردا بهم زنگ بزن 

عزیزم زندگی مشترکه ،اینم اولشه شاید محبتو بلد نیست این حرفا چیه مگه خاله بازیه با یه مشکل کوچیک بری سراغ یکی دیگه.شما وقتی عقد میکنی یعنی عهد میبندی که پاش باشی،حالا مشکل شما هم حل میشه ان شاالله،کمی صبوری کن و حرفاتو بهش بگو بدون تکلف بدون بحث بدون غر مردا خیلی چیزا رو نمیدونن باید یادشون داد