2777
2789
عنوان

کسایی که دغدغشونه بیان لطفا

52 بازدید | 1 پست

سلام 

کسایی که دغدغه تربیت فرزندشونو دارن بیان از تجربه هاشو بگن اینکه چیکار میکنن و نتیجه چی بوده

مامانایی که باردارن خاهش میکنم از الان مواظب رفتار و گفتار و تربیتشون باشن

باور کنین تربیت از همون دوران بارداری شروع میشه و واقعا هم تاثیر داره یه دوستی به من میگفتن ولی تا خودم تجربه نکرده بودم باور نداشتم

هدفم از گذاشتن این تایپک خدایی نکرده خودنمایی و تعریف نی

اولا میخام از دوستان و تجربشون کمک بگیرم

دوما چیزایی که واسه خود من واقعا موثر بودن و نتیجه دیدم بیان کنم که انشاءالله همگی استفاده کنین.

دوستای گلم من توو بارداری چندین مورد بود که الان که نی نیم 2 و نیم ماهه نتیجشو در این حد میبینم انشاءالله که تا آخر هم عاقبت به خیر بشه.

1) خوندن قرآن واقعا واقعا توو آرامش بچه تاثیر داره هر چقدرررررررر که میتونین براش قرآن بخونین البته با توجه و لذت

نه اینکه روح و جسمتون خسته شه و بدتر بشه وضعیت

2 )مواظب لقمه ای که میخورین باشین بی نهااااایت موثره ولی سعیتون هم این باشه که دل طرف و نشکنینا که فک کنه آدم بدیه یا پولشون مشکل داره

من خودم تا حد امکان سعی میکردم چیزی نخورم ولی وقتایی هم که مجبور میشدم 

هم صدقه میدادم هم سوره ی تین رو میخوندم

3) سعی کنین هر هفته در حد توانتون مثلا 10 تومن به عنوان خمس بزارین کنار که اگه احیانا توو پول خودتون هم شبهه ای بود رفع شه

4 )من براش کتاب زیاد میخوندم و واسش توضیح میدادم

باهاش خیلی حرف میزدم

بهش میگفتم چقدر دوسش دارم

یا بعضی نکات تربیتی رو از همون دوره ی بارداری واسش توضیح میدادم

5 )تا جایی که ممکنه مراقب رفتار گفتار نگاه و حتی چیزایی که میشنوین باشین باور کنین خیلی تاثیر داره

غیبت نکنین مسئله محرم نا محرمی و رعایت کنین بیش از پیش

رفتارتونو با همسرتون بهینه کنین

احترام پدر مادرتونو بسیار داشته باشین

خلاصه اون چیزایی که دوس دارین توو فرزندتون اعمال کنین از همون بارداری پایه ریزی کنین واسش

6 )من خرما خیلی میخوردم خیلیییییی هاااا

یه ظرف بزرگ پر میکردم میزاشتم روو کابینت آشپزخونه میرفتم و میومدم میخوردم ازش روزی 20 30 تا!

اصلا سعیتون این باشه گرمیجات زیاد بخورین که هم انشاءالله افسردگی بعد زایمان نگیرین هم خیلی مسائل دیگه که اگه دوس داشتین میگم.

7 )براش صوت قرآن و دعا بزارین 

8 )همسرتون باهاش حرف بزنه و سوره ی قدر رو بخونه

9 )حتما سعی کنین در شرایط تنش و استرس زا قرار نگیرین و همیشه در آرامش باشین

و خیلی موارد دیگه که گفتنش توو یه پست ممکنه کسل کننده باشه

الان که پسرم 2 ماه و نیمش هس باور کنین ماشاءالله به لطف خدا اصلا اذیتی برامون نداشته

گریه شبانه و غر زدن و... هیچی.

شبا که شیرشو میدم میزارم روو تخت خودش بازی میکنه و میخابه

شبا که برا شیر بیدار میشه باور کنین نه با گریه،

اول دهنش و اینور اونور میکنه بعد صدا در میاره و اگه باز بیدار نشم اونوقت شاید یکم بی تابی کنه.من اینجا میخوندم که میگفتن بعد به دنیا اومدن نی نی از کارشون عقب میوفتن و به چیزی نمیرسن میترسیدم ولی الان لطف خدا کاری داشته باشم یه صوت از مثلا زیارت آل یس میزارم و میرم کارامو انجام میدم

یا صبا که بیدار میشه میبینم خودش داره با لوستر و تختش حرف میزنه و میخنده!به جای اینکه بداخلاقی کنه و غر بزنه.

توو یکی از نزدیکان یه نی نی 7 ماهه دارن ولی شاید باور نکنین ادراک محیط و عکسل العملاش در همون حد یه بچه ی 7 ماهه هس ماشاءالله .

هدفم باور کنین خودنمایی نبود صرفا خواستم کسایی که دغدغشون تربیت هر چی بهتر فرزندشون هس کمکی کرده باشم

و از تجربه ی بقیه استفاده کنم.

ممنون