2777
2789

۶ روزه ک عمل ابدو شکم و براکیوپلاستی(لیفت بازو) انجام دادم

امروز موقع شست و شوی بخیه های بازوم دیدم یه کم سفیدی مثل دستمال کاغذی خیس شده خیلی کم مابین بخیه هام هست.ب نظرتون عفونته؟؟؟؟یا طبیعیه؟

عزیزم مبارکت باشه من تجربه ندارم ولی میشه بگی احساس کشیدگی نداری تو بازوهات؟ راحتی باهاش؟

مرسی عزیزم.سلامت باشی.الان ک خب چرا دارم این حسو.ولی ن زیاد.تازه اس ضخم هام.ولی نه اونقدر ک سخت باشه و اذیتت کنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم از ابدو بگو؟دردش درچه حد؟

اونجور ک میگفتن و میترسوندن نبود اصلا.خیلی میترسیدم و چیزای بدی شنیده بودم

من پمپ درد داشتم بعد از عمل.خدا رو شکر خیلییی درد نکشیدم.بیشتر کلافگیه  برای گن و خمیده راه رفتن و قفا خوابیدن و تعویض پانسمان

و ی مقدار سوزش جای درن

وگرنه دردی ندارم خداروشکر.با اینکه خیلی بدنم ضعیف بود و سه تا کیسه خون وصل کردن بهم و اینکه تازه ۱۰ ماهه زایمان کردم

برای زنی مثه من که دوتا شکم زایمان داشتم و یه سقط تو هفته ی ۲۲ ک انقدر درد کشیده بودم این خیلییییی قابل تحملتر بود

اونجور ک میگفتن و میترسوندن نبود اصلا.خیلی میترسیدم و چیزای بدی شنیده بودممن پمپ درد داشتم بعد از عم ...

ماساژش چطوری درد داره؟منم خیلی دوستدارم برم خیلی ولی همش میگم نکنه کم بیارم عذاب بکشم 

ماساژش چطوری درد داره؟منم خیلی دوستدارم برم خیلی ولی همش میگم نکنه کم بیارم عذاب بکشم

نه.چرا کم بیاری؟ دردشو ب جون بخر اگه دوس داری

ماساژش روز اول و دوم درد داشت ولی بعدا ی کم بهتر شد

من آرزوم بود شکم صاف و بازوهای بدون چربی و آویزون

با اینکه الان روزای سختی رو میگذرونم ولی بازم راضیم

نه.چرا کم بیاری؟ دردشو ب جون بخر اگه دوس داریماساژش روز اول و دوم درد داشت ولی بعدا ی کم بهتر شدمن آ ...

من طاقت دردم به شدت بالا .ولی هه میگم اگه گن نتونم تحمل کنم درن و .وگرنه ارزوم

من طاقت دردم به شدت بالا .ولی هه میگم اگه گن نتونم تحمل کنم درن و .وگرنه ارزوم

پس مثل منی.منم تحمل دردم بالاس.میتونی تحمل کنی عزیزم.

ب این فکر کن که سختیش نهایت یک ماهه

درن ها اصلا اذیت نداره.منم همین فکرو میکردم.چون مثل قدیم نیییس ک بهت شلنگ آویزون باشه.داخلی میذارن و ی کمش بیرونه روش پوشک میذاری بعد گن میبندی.اصلا کلافگی نداره درن فقط سوزش داره

ولی خب پوشیدن گن و نم زدن پوشک و رسیدگس ب ضخم ها چرا واقعا کلافه کننده اس.ولی ارزش داره

پس مثل منی.منم تحمل دردم بالاس.میتونی تحمل کنی عزیزم.ب این فکر کن که سختیش نهایت یک ماههدرن ها اصلا ...

دورت بگردم خوشتیپ عزیزم انشالله پس منم میرم .انشالله هرچه زودتر دوران نقاهت وبگذرونی

سلام عزیزم مبارک اندام جدید میشه اگر امکانش هست هزینه شو بگی منم آرزوم شکم و پهلوی لامصبم بردارم اصل ...

سلام عزیزم.ممنون.منم تزریق نداشتم.هزینه ی عمل من ۱۴۰ تومن شد.بغیر از هزینه های جانبی.یعنی ۱۴۰ هزینه ی دکتر و بیمارستان