2777
2789
عنوان

پزشکا بیان

67 بازدید | 11 پست

وایی خواهرم ۸ سالشه و مدام خون دماغ میشه ، الان اروم دستم خورد به دماغش ولی یخ جوری خون داره میاد که انگار دماغش رفته زیر تریلی ، همیشه همین طوره خیلی دماغش حساسه موردی نداره؟ نگرانشم ، خودش ضعیفه خون زیاد از دست میده ، کم خونی میگیره ، این ماه شاید نزدیک به ۸ بار خون دماغ سد

تا میکوشید بهم کمک کنید و کمک کنید و کمک کنید و راهی جز اتحاد برای حل مشکلات بزرگ وجود ندارد!.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

• خشکی مخاط بینی (مخصوصاً اگه تو منطقه‌ای خشک زندگی می‌کنین یا زیاد بخاری/کولر استفاده می‌شه)
  • آلرژی یا حساسیت فصلی
  • خارش و دست‌زدن مداوم به بینی
  • کمبود ویتامین C یا K یا آهن
  • مشکل در عروق خونی بینی (خیلی نازک بودن یا نزدیک بودن به سطح پوست)

سبز ماندن در ویرانه ها ریشه میخواهد

🔹 همین الان:

• خواهرتو بنشون، سرش رو کمی به جلو خم کن (نه عقب! چون خون میره توی گلو)
  • با دست بینیشو از دو طرف فشار بده (حدود ۱۰ دقیقه)
  • یخ یا پارچه‌ی سرد روی بینی یا پشت گردنش بذار

🔹 طی روزهای آینده:

• یه دکتر متخصص اطفال یا گوش‌حلق‌وبینی ببینین، چون ممکنه لازم باشه ازش آزمایش خون یا معاینه دقیق بکنن
  • اگه پزشک تأیید کنه، قطره مخصوص بینی یا مرطوب‌کننده تجویز می‌کنه
  • هوا رو مرطوب نگه دارین (مثلاً دستگاه بخور سرد توی خونه بذارین)

سبز ماندن در ویرانه ها ریشه میخواهد

🔹 همین الان:خواهرتو بنشون، سرش رو کمی به جلو خم کن (نه عقب! چون خون میره توی گلو)با دست بینیشو از د ...

متشکرم

تا میکوشید بهم کمک کنید و کمک کنید و کمک کنید و راهی جز اتحاد برای حل مشکلات بزرگ وجود ندارد!.