2777
2789
عنوان

میگم برای عفونت

87 بازدید | 13 پست

عفونت واژن میگن آب نمک و سرکه سیب تاثیر داره 

میشه لطفا تجربتون رو بگید یه موقع استفاده نکنم بدتر بشم؟

بعد یچیز دیگه اینه که توی درد پریود تاثیر داره؟دفعه قبل که پریود شدم خیلی درد داشتم هیچوقت اونجوری درد نداشتم🥲

خداوندا دستهایم خالی است و دلم غرق در آرزوها! یا با قدرت بی‌کرانت دستانم را توانا گردان یا دلم را از آرزوهای دست نیافتنی خالی کن... کوروش کبیر

دکتر مامانم میگفت که تو اب جوشیده جوش شیرین بریزین و تو بطری بریزین و بذارین تو دستشویی خودتونو مرتب باهاش بشورین

یعنی وقتی رفتی دستشویی خودتو شستی بعد با این محلول بشوری

محلول سرکه و اب ولرمم شنیدم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قرصای پروبیوتیک هم خیلی جواب میده

الان هر پزشکی بهت انتی بیوتیک داد حتما در کنارش پروبیوتیک زنان هم بخور

اون دفعه یه پزشکی بهم انتی بیوتیک داده بود یه عفونتی گرفتم که دکتر زنان گفت انتی بیوتیکا باعث عفونت و قارچ میشه 

وای نکنمن یه مدت روزی یه قاشق سرکه سیب میخوردم نمیدونی چه عفونت شدیدی گرفتم

نه میگن توی آب ولرم باید ریخت

خداوندا دستهایم خالی است و دلم غرق در آرزوها! یا با قدرت بی‌کرانت دستانم را توانا گردان یا دلم را از آرزوهای دست نیافتنی خالی کن... کوروش کبیر

فکزکنم بستگی به نوع عفونت داشته باشه طبق چیزی که توگوگل خوندم عفونت قارچی اگه باشه بدترش میکنه

اما من سرکه سیبو امتحان کزدم برای عفونتای کم جوابه

بعد از اونم همیشه خودتو با شامپو بچه فیروز بشور جلوگیری میکنه از عفونت

(اگه سوال شرعی داشتین  تاجایی که بلد باشم جواب میدم  مخصوصا درمورد احکام بانوان )راستی راه چاره واسه شپش قطره کیمیا هست سوال داشتید  تو یکی از تاپیکام بپرسید❤️

طب سنتی برای زمانی بود که پرشک نبودالان پزشک هست من زخم وعفونت داشتم شدید رفتم دکتر خوب شدم

الان واقعا وقت رفتن به دکتر رو ندارم میخوام خونگی امتحان کنم اگه خوب نشد وقتی آزاد شدم برم دکتر

قرصای پروبیوتیک هم خیلی جواب میدهالان هر پزشکی بهت انتی بیوتیک داد حتما در کنارش پروبیوتیک زنان هم ب ...

الان مترونیدازول دارم مصرف کنم بعد برم اینم بگیرم؟

من طب سنتی رو به هیچ وجه قبول ندارم

راستش خودمم ندارم واسه همین پرسیدم😂