2777
2789
عنوان

بنطرتون اینقدر خواب بچه عادیه

108 بازدید | 19 پست

سه سال و نیمش صبح ساعت نه بیدار میشه تا الان که بخوابه ..باور کنین مغزم داره می ترکه از دستش خدا عاقبتش بخیر کنه ولی روانی شدم از دستش اصلا نمیزاره دو دقیقه تو افکار خودم باشم بخدا منم خسته میشم  اصلا گیجم می‌کنه انقد همش تو سرمه چیکار کنم یکم بخوابه ..اگر یه ساعت تو طول روز  اونم تو ماشین بخوابه دیگه واویلا میشه اون شب من

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اگر تی وی و گوشی‌دم دستشه حتما ازش بگیر از ساعت نه شب. اگر‌میتونی از ساعت نه شب بیارش‌تو اتاق چراغا‌ ...

آخه دلم میسوزه براش فکر میکنم ظلم کردم بهش..مثلا از نه هم نه از یازده امشب شروع کردم دوازده خوابش برد بنظر خودم عجیبه ..من آدم بزرگ واقعا اگر ظهر نخوابم شب منگم آخه این چ بچه آیه اینقدر خوابش کمه

آخه دلم میسوزه براش فکر میکنم ظلم کردم بهش..مثلا از نه هم نه از یازده امشب شروع کردم دوازده خوابش بر ...

اره بچه ها تو سن هیجانو کنجکاوی ام خوابشون کم میشه. حالا فردا بکنش ساعت ده شب.بعد عصرا میبریش بیرون ؟

parasoo1989@
مواد قندی و کافئینی بهش نده

کافیین که نمی‌دم مواد قندی هم فقط میوه ای چیزی شب بهش بدم وگرنه صبح تا بعدازظهر باشه یه بیسکویتی چیزی بخوره ..نمیشه که گشنه بزارمش بگم تا زود خوابش ببره