2777
2789
عنوان

هماتوم

229 بازدید | 26 پست

سلام خانوم من ۶هفته دو روز هستم هماتوم دارم امشب یهویی خونریزی کردم سریع رفتم پیش دکتر سونوگرافی کرد خداروشکر جنین بود قلبش هم میزد گفت هماتوم وسیع پشت ساک بارداری هست قبل سونو ازم لخته خون خیلی میامد الان باز هم میاد چیکار کنم خونریزی قطع بشه راهنمایم کنید بنظرتون خطرناکه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم ده هفته هماتوم شدم،8 ساعت شیاف پرژسترون داد ویه قرص واستراحت مطلق،کم کم تا20 هفته کامل خوب شدم خونریزی شدید داشتم خیلی شدید،تا25 هفته هم خوب بودم نگو تو خونریزیها عفونت شدید گرفتم وخبر ندارم وکیسه ابم بخاطر عفونت25 هفته ترکید،دور از جونت ،گوشت نشنوه انشالله بچتو سالم بغل کنی

استراحت مطلق مطلق داشته باش .استرس هم کنترل کن عزیزم 

🌾برای ظهور آقامون امام زمان ع صلوات🌾هرکس میخواد براش آیه الکرسی بخونم منو تگ کنه🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجه 🌹

استراحت و شیاف بهت میدن باید خیلی مراقب باشی تا بعد سه ماهگی خوب میشی من اواسط ۴ ماهگی دیگه لک بینی نداشتم ۵ ماهگی دکتر سونو گف دیگه هماتوم نیس

خونی که میاد همون هماتومه که داره دفع میشه ولی نباید تحرک داشته باشی در حد ضرور

شکوفه هلو هستم🌸

نشاسته گندم تهیه کنید ویک قاشق داخل یه لیوان شیر بریزید بذارید روی گاز قوام بیاد و غلیظ بشه یه قاشق دیگه نشاسته رو داخل یه لیوان دیگه شیر بریزید و حل کنید حالا این لیوان نپخته رو روی نشاسته پخته بریزید و هم بزنید ‌خاموش کنید زیرشو و این رو با قاشق یواش یواش بخورید

🌾برای ظهور آقامون امام زمان ع صلوات🌾هرکس میخواد براش آیه الکرسی بخونم منو تگ کنه🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجه 🌹
منم هماتوم داشتم ولک بینی که دکتر شیاف داد وگفت باید استراحت کنم تا هماتوم رفع بشه انشالله که شمام ز ...

عزیزم روزی چندتا شیاف استفاده میکردین بد مقعدی میزاشتین یا واژینال

عزیزم برای ۶ سال پیشه😬دقیق یادم نیس چند تا بود فک کنم روزی یه دونه بود .من مقعدی استفاده میکردم دکتر گفته بود هردوش میشه ولی من واژینال نمیتونستم اصلا 

توالت فرنگی استفاده کن اصلا زور نزن سر پا واینستا

[‬‏: ولی از همه بهتر اون فرمول نشاسته خام و پخته هست که گفتم

[ تا روزی سه لیوان هم بخورید خوبه

[] ‏‪: یه مورد دیگه که باید بگم اصلا به هیچ عنوان نباید سینه هات و ناحیه تناسلی رو دستکاری کنی یا مالش بدی

اینا توصیه های دکتر برای هماتوم بود 

خودشم اصلا پله بالا پایین نرو ودراز بکش واستراحت کن این استراحت خودش خیلی تاثیر داره دکتر برای شما شیاف اینا نداد؟

منم ده هفته هماتوم شدم،8 ساعت شیاف پرژسترون داد ویه قرص واستراحت مطلق،کم کم تا20 هفته کامل خوب شدم خ ...

چه قرصی گلم 

یعنی تا ۲۰هفته خون ریزی اینا داشتی 

اخی بچتون از دست دادین ان شالله جاش سبز بشه 

امین

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

لباس دانشگاه

yekta737 | 12 ساعت پیش
2791
2779
2792