2777
2789
عنوان

توی زندگی اشتباهی کردید که به خاطرش پشیمون باشید

| مشاهده متن کامل بحث + 175 بازدید | 21 پست

متاسفانه عقیده ات درست نیست البته به نظر من که 45 سالمه بعصی اشتباهات تبعات جبران ناپذیر دارن کلا مسیر زنذگیت را تغییر میدن. راه درست با عقل سلیم واقعا باعث خوشبختی میشه زندگی اونقد کوتاهه که نمیشه با آزمون وخطا بخای ادامه بدی. با یک اشتباه کوچیک ممکنه بیفتی مسیر غلط. سرزنش خوب نیست ولی اینکه آدم بگه حق اشتباه دارم هم درست نیست نظر منه البته. من دو برابر شما سن دارم اول مثل شما فکر میکردم ولی دیدم هر کاری درست یا غلط یه سری پیامد داره برا خود آدم که میتونه  خدا نکرده عواقب بد هم داشته باشه که نشه جیران کرد ببخشید تجربه خودم را فقط گفتم

شکر خدا طلاق گرفتم. ولی حیفم میاد که کاش هیچ وقت با اون ازدواج نمیکردم

اولش می خواستم بگم تصمیم درست اینه که جدا بشید ولی گفتم ممکنه همه شرایطش رو نداشته باشن، امیدوارم ادامه ی مسیر زندگیتون هموار و پر از خوشی باشه 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

متاسفانه عقیده ات درست نیست البته به نظر من که 45 سالمه بعصی اشتباهات تبعات جبران ناپذیر دارن کلا مس ...

شاید نظرم اقتضای سن و شور و شوق جوانی باشه 

ولی آدم تا آخر عمرش داره دنبال خوشبختی می‌گرده و می‌خواد به یک مقصد برسه و خیلی اوقات هم حس نمیکنه که بالاخره بهش رسیده 

پس بهتر نیست که آدم هر کاری که بهش حس خوب میده انجام بده حالا چه درست چه غلط و از مسیر لذت ببره 

شاید نظرم اقتضای سن و شور و شوق جوانی باشه ولی آدم تا آخر عمرش داره دنبال خوشبختی می‌گرده و می‌خواد ...

بله عزیزم منم هم سن شما بودم همین نظر را داشتم. ولی متاسفانه دچار اشتباهاتت شدم که تبعات خیلی بدی داشت تازه متوجه شدم که اشتباه فکر میکردم یک اشتباه کوچک میتونه آینده آدم را نابود کنه دعا میکنم شما همیشه لذت خوشبختی را بکشی عزیزم. منم یک انتخاب اشتباه کردم گفتم غلط یا درست خوب یا بد همین آدم را انتخاب می‌کنم برا زندگی تا آخر میمونم پای همه عواقبش ولی چنان شدید تاوان دادم از یک دختر شاد جوان زیبا تيمارستان بستری شدم با انواع بیماری های جسمی روحی حتی چندبار خودکشی کردم دیدم اررزش نداشت درسته اشتباه بود ولی نمیشه 20 سال عمرم را بر گردونم که سوخت شد 

بله عزیزم منم هم سن شما بودم همین نظر را داشتم. ولی متاسفانه دچار اشتباهاتت شدم که تبعات خیلی بدی دا ...

درسته شاید حق با شما باشه بعضی از اشتباهات هم جبران ناپذیرن... امیدوارم در ادامه سرشار از آرامش باشید