2777
2789

. لباساشو کامل دربیار یه ملافه بنداز روش.

شیر بده بخوره. طوری که پوشکش خشک نمونه. این مهمه که بدنش بی آب نشه. 

پاهاشو بگذار توی آب 37 درجه. یا حتی می تونی کل بدنش رو بگذاری توی وان یا تشت آب همدمی بدن خودتون.

اگر می تونی بفرست شربت یا شیاف ایبو بگیرن. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با تب سنج شیاف گذاشتم عصر هم شربت استا دادم

ددستمال خیس کن کشاله ران و زیر بغلشو دستمال بزار 

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅

شیاف استامینوفن گذاشتم پایین نمیاد

بچه شش ماهه شیاف؟؟؟؟

دارو باید هر ۴ ساعت بدی 

الان هوا گرمه لباس نازک و کم تنش کن دستو پاشو بشور یکم گلاب بزن به بدنش اگه حساسیت نداره حرارت رو میاره پایین 

پا و سر تنها ملاک نیست ببین قفسه سینشم داغه؟

تا خودم نگفتم لایکم نکنید ممنون🫡
شیاف استامینوفن گذاشتم پایین نمیاد

عزمزمه یک کم توی آب ولرم سرکه و نمک بریز بچت رو لباساش و کم کن یواش یواش بدنش رو زیر بغلش پاهاش دستاش صورت و پیشونیش و شکم و پشت رو با اون آب نم دار کن ای کار و تکرار کن تا تبش بخوابه اگه تونستی تو پاهاش یک کم پیاز حلقه کن و با جوراب بدار کف پاش تبش رو زودی میبره شیر خودت رو مدام بهش بده بخوره 

چقدر زندگی زیباتر می‌شود اگر از محبت کردن به کسانی که لیاقت نداشتن دست برداریم 

حساب و کتاب ایبوپروفن از استامینوفن جداست. اونو می تونی بین دو تا استامینوفن هم بدی.

نه حتما باید با فاصله داده بشه معمولا ۴ ساعت 

حتی استامینی فن هم کمتر از فاصله ۴ نباید دوبار بدی

تا خودم نگفتم لایکم نکنید ممنون🫡

مامانای عزیز اونایی که بچه کوچیک دارن حتی واسه بزرگسالا هم جواب میده 

همیشه روغن بنفشه زیتونی تو خونه داشته باشید موقع تب یکم پیشونی  و‌کف پارو با اون روغن ماساژ بدین خیلی سریع تب رو میاره پایین بی ضرر ترین و بهترین راه همینه 

امتحان کنیدواسه منم دعا کنید

از آینه بپرس نام نجات دهنده ات را...
نه حتما باید با فاصله داده بشه معمولا ۴ ساعت حتی استامینی فن هم کمتر از فاصله ۴ نباید دوبار بدی

بله استامینوفن نباید با فاصله ی کمتر از 4 ساعت داده باشه. دوستانی که می گن پاشو شربت بده دارن اشتباه راهنمایی کی کنند چون شیاف و شربت هر دو استامینوفن هستند. 

ولی ایبوپروفن می تونه اون وسط داده بشه. فاصله ی دو تا ایبو از هم دوباره نباید کمتر از 4 باشه.

من نوزادی داشتم که با هر واکسن و ویروس تبش می رفت بالای چهل. دکتر بهم یاد داده بود که وقتی ضروری بود یکی در میون استامینوفن و ایبو بدم. خیلی سخت بود ولی گذشت و خوشبختانه تب هیچ مشکلی براش درست نکرد. 

تبش بالاس برای زیر یکسال.. قطره استا دادی با شیاف باید بعد 20 دقه تبش پایین میومد اگر تغییر نکرده و خیلی بیحاله و حالت خوابالودگی زیاد داره ببرش سریع درمانگاه.. وگرنه الان یک تشت یا وان ک پر اب ولرم باشه نه سرد پر کن تمام لباس بچه و پوشکشو در بیار و بچتو بزار توی اب.. کاملن بدنش توی اب باشه تا خنک بشه بدنش .. نترس کاریش نمیشه فقط بعد 10 دقه چک کن تبشو ببین پایین ک اومد بیارش بیرون.. لباس تنش نکن فقط پوشک کن الان هوا گرمه، موقع خاب فقط یک پارچه نازک بنداز روش.. انشاالله بهترشه عزیزم