2777
2789

خدای من... چقدر درد داشته دلم!

چقدر تنها بودم!

چقدر اذیت شده بودم....

چه مسیر سختی رو گذروندم ولی یادم نمونده بود! یادم هستا... برام کم رنگ شده!

از وقتی جدا شدم انگار دوباره متولد شدم و شدم دوباره همون دختر مجرد 

۳خرداد۰۴

خدایا شکرت به من این قدرت رو دادی آدمی که برام یه ارزن ارزش قائل نبود از زندگیم حذف کنم✨️🌱🙏🏻

کاربری ۱۷۱۹۲۸۲۷۸۲۹۲ م/ نیمچه آشپز 👩‍🍳 / خوره ی فیلم و سریال🎬📽 / TRX 🤸🏻‍♀️ / در صلح 🧘🏼‍♀️ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه ک نداشتی؟اگه نه راحت شدی الهی زندگی جدید پر از خوشبختی باشه برات❤️❤️❤️❤️

چرا گلم... یه پسر. ولی نتونستم بمونم نمیشد واقعا

ولی سعی کردیم خوب بزرگش کنیم کمتر اذیت شه.

کاربری ۱۷۱۹۲۸۲۷۸۲۹۲ م/ نیمچه آشپز 👩‍🍳 / خوره ی فیلم و سریال🎬📽 / TRX 🤸🏻‍♀️ / در صلح 🧘🏼‍♀️ 

کاربری قبلی منم پر از بدبختیام بود همش از بدبختیام میگفتم همش رفع شده الان خدایا شکرت

خداااروشکر عزیزم خوشحالم برات✨️✨️

خوشحالم برات عزیزم ❤️شادیت روز افزون 😘

مممنونم. الانم سختی های خودشو داره

ولی دیگه تحقیر نمیشم توهین نمیشنوم....

همچنین برای شما🌱✨️

مممنونم. الانم سختی های خودشو دارهولی دیگه تحقیر نمیشم توهین نمیشنوم....همچنین برای شما🌱✨️

سختی های الان به حفظ شدن عزت نفست می ارزه ❤️

ممنونم عزیزم

لطفا برام دعا کن منم گره های بسته ام باز شه 🙏

سختی های الان به حفظ شدن عزت نفست می ارزه ❤️ممنونم عزیزملطفا برام دعا کن منم گره های بسته ام باز شه ...

بله دقیقا .. 🌱❤️

انشالله دوست خوبم

باز میشه... صبر کمی باید