2777
2789

ویار شدید دارم براش ظهری مرغ ک درس کردم ماسک رو صورتم بود اینقد ک حالم بده امشب و ظهری خودم فقط نون و پنیر خوردم امشب اعصابش خورده ک چرا براش غذا گرم نکردم میگه مگع بار شیشه داری هنوز دو ماهته ادا در میاری میگه همش سرکارم زورت میاد برام غذا گرم کنی تا حالا یه بار هم نگفته حامله ای چی هوس داری برات بگیرم هر چی خواستم خودم از پس اندازم خریدم حال روحیم داغونه برام دعا کنید🙏🙏🙏

فقط 11 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

با احمق ها بحث نمیکنم😌

حق داری بخصوص که توی بارداری اعصاب آدم هم ضعیف میشه و روحیه حساس تر 

ولی مخصوصا. ماه های اول آدم خیلی حساسه روانش 

من خودم تا چهارماهگی بد تمرین دعواهای عمرم و با شوهرم کردم به نظر منم اون خیلی بی توجه بود 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم قران میخونم برات دعا میکنم

هم برا نی نی هم برا خودتون شمام برا سلامتی نی نی من دعا کن

هر کی هم خواست لایک کنه به اسم کاربریش تو نیتم بگم

فقط 10 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

معنی اسم پروفایلم دانه ی برف هست😍     تازه وارد هم نیستم چهار بار تعلیق شدم😎   این👈 🌷رو  ی دختر مهربون بهم هدیه داده ملکه70♥️♥️

باهاش حرف بزن شاید بلد نیست و تو خانواده یی بزرگ شده که برای زن ارزش ندارن بادکترت هماهنگ‌کن یکبارببرش دکترت بگه باید استراحت کنی و اگه نکنی باید بستری بشه 

مهم ترین نیاز زن تو بارداری حمایت همسر هست که خانم ها ندارن 

الان شمابهش بگو من حالم بده مگه پرسیدی چته هوس چیزی کردم که نگفتم ولی خودت یک چیزی میخریدی میاوردی 

بعضی زنهاازاینطرف بوم میفتن وناز میکنن بعضیام مثل شماازاینطرف خودشون را سر سخت میگیرن و نازنمیان 

ولی بخاطر خانوادش هست تومحیط پرمهرومحبت بزرگ‌ نشده

توصیه میکنم بار زندگی را تنهایی به دوش نکش بچه بدنیاامد تنهابزرگش نکن بده بهش خودت استراحت کن برو پیادروی نگو نمیتونه شماهم بچه اولته

عزیزم قران میخونم برات دعا میکنمهم برا نی نی هم برا خودتون شمام برا سلامتی نی نی من دعا کنهر کی هم خ ...

ممنونم عزیزم خیلی خوشحالم کردی امیدوارم نی نی تو سالم و شاد بغل بگیری

1
5
10
15
20
25
30
35
40

با احمق ها بحث نمیکنم😌

ممنونم عزیزم خیلی خوشحالم کردی امیدوارم نی می تو سالم و شاد بغل بگیری

ممنون گلم همچنین عزیزم 

چون منم تازه مامان شدم درکت میکنم منم شش هفتمه☺️

فقط 10 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

معنی اسم پروفایلم دانه ی برف هست😍     تازه وارد هم نیستم چهار بار تعلیق شدم😎   این👈 🌷رو  ی دختر مهربون بهم هدیه داده ملکه70♥️♥️

باهاش حرف بزن شاید بلد نیست و تو خانواده یی بزرگ شده که برای زن ارزش ندارن بادکترت هماهنگ‌کن یکباربب ...

بچه دوممه عزیزم و البته ناخواسته🥺🥺 البته من با اینک ناخواسته بود خیلی براش ذوق دارم چون بچه اولم ب شدت احساس تنهایی میکنه تو فامیل هم بچه کم داریم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

با احمق ها بحث نمیکنم😌

وا چون کار میکنی باید زنت کلفتیت رو بکنه؟ این چه فرهنگ مسخره‌ایه که جا افتاده؟ این آقایون حتی عرضه ندارن غذا گرم کنن.

زن بودن یعنی هر روز با کلیشه‌ای بجنگی که به جای توانایی‌هایت، ظاهرت را قضاوت می‌کند. لطفا به زنی نگویید زیبا. زیبا سازی زنان باعث میشود تواناییها و کرامت انسانیشان دیده نشود. به بازیگر خوب زن نمیگویند چه عالی بازی کرد، بلکه متاسفانه میگویند زیباترین زن است. نگوییم زنها احساساتی هستند، چون احساسات لزوما منفی نیستند و انسان خالی از احساس، وجود ندارد. به این بهانه، زنان را سرکوب نکنیم. 🦢 کودک، یک انسان کوچک نیست. یک انسان کامل است که هنوز در حال رشد است.در خانه، فرزند فقط نیاز به غذا و لباس ندارد.او به احترام نیاز دارد، به امنیت روان، به محبت بی‌قید و شرط.او حق دارد نظر داشته باشد، حتی اگر بچه است.حق دارد اشتباه کند، بدون این‌که خجالت‌زده یا سرزنش شود.حق دارد شنیده شود، حتی اگر هنوز بلد نیست جمله‌هایش را درست بسازد.حق دارد خودش باشد، نه شبیه خواسته‌های والدینش.هیچ خانه‌ای کامل نیست، اما خانه‌ای که در آن کودک احساس ارزش، امنیت و عشق کند، خانه‌ایست که آینده را می‌سازد.

وا چون کار میکنی باید زنت کلفتیت رو بکنه؟ این چه فرهنگ مسخره‌ایه که جا افتاده؟ این آقایون حتی عرضه ن ...

متاسفانه تو خانوادشون این فقط اینطوری شده برادراش وقتی همسرشون باردار بود نمیذاشتن دس ب چیزی بزنه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

با احمق ها بحث نمیکنم😌

بچه دوممه عزیزم و البته ناخواسته🥺🥺 البته من با اینک ناخواسته بود خیلی براش ذوق دارم چون بچه اولم ب ...

خوب پس بچه اول را بجااینکه بدی مامانت یا اقوام نگه دارن عصرها بسپار به شوهرت تالااقل دومی امد بتونی بیشتر رسیدگی کنی 

دیگه با شوهرت حرف بزن شایددرک کنه نه با دعوا وقتی خسته نیست و ارامه 

بگو فردا امدی برام فلان میوه بخر بی زحمت نگو چرانمیخری کم کم خودت یادش بده

مردها دوجا تربیت میشن پیش مادرشون وپیش همسرشون 

مثلا گفت چرا گرم نکردی بگو وای اینقدر حالم بد بود فقط تونستم بپزم و لکه بینی پیداکردم شیاف گذاشتم زنگ زدم دکتر گفت استراحت کن و شیاف بذار مردها که سرشون نمیشه تازه منتم سرش گذاشتی 

خوب پس بچه اول را بجااینکه بدی مامانت یا اقوام نگه دارن عصرها بسپار به شوهرت تالااقل دومی امد بتونی ...

میدونی مشکل اصلیش اینه فک میکنه دارم ادا درمیارم و اصلا چیزیم نیس توقع داره اگه حالم بده دراز کش رو زمین بیفتم خیال میکنه مثلا دارم سو اسنفاده میکنم از اینک حاملم ولی فقط خدا از دلم خبر داره و بس .. بازم بابت راهنماییات ممنون دوست عزیز

1
5
10
15
20
25
30
35
40

با احمق ها بحث نمیکنم😌