2777
2789

پسرمم مریض س روزه اسهال شدید بیحال دکتر بردم امپول دارو داد ولی انگار ن انگار🤧دیسب ده دقیقه هم نخابیدم امیدم این بود امشب بخاب میخابم اما بیدار و نمیخابه معلومه 😓 دارم میمیرم بدنم کم اوردههه 

کاربری جدید نیستم سال ۱۴۰۰ عضوم کاربری قبلی پررشد کلا😑 عاشق تایپک های آشپزی و داستان زندگی هستم🙈دختری از جنس صبررر😉😊متاهل و متعهد😍❤️‍🔥

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چندسالشه.چندتابادام پوستشوبکن رنده کن بده بخوره

۱ سال ۳ ماه برای چی خوبه بادوم؟؟اشتهاندار هیچی نمیخور حتی شیرم میخور بالامیارههه 

کاربری جدید نیستم سال ۱۴۰۰ عضوم کاربری قبلی پررشد کلا😑 عاشق تایپک های آشپزی و داستان زندگی هستم🙈دختری از جنس صبررر😉😊متاهل و متعهد😍❤️‍🔥

اخی چ سخت ایشالا خوب میشه

ایشالاا😓

پسرمنم یه باراسهال بودباهیچی خوب نمیشد.این خوبش کرد.

عزیزم تجربتون بیشتر منه انگار من پسرم یک سال نیمشه س ردزه اسهال شدیددد یعنی مای بیبی جدید ک براش میندازم ب ده دقیقه نمیکش کثیف میش خیلی ابکیههههه اسهالش خیلی اصلا آبههه کلا ببخشید اینو گفتماا شرمنده 

بالاهم میار اول گفتم برادندونشه اما نههه نبود 

چیکارش کنم دکتر بردم امپول زد فاید نداشت ایم داروهم نمیخور ب هیچ وجههه 

بنظرت ببرم بیمارستان برای این جالش بستریش میکنن؟هییییچ نمیخوز هییچ

عزیزم تجربتون بیشتر منه انگار من پسرم یک سال نیمشه س ردزه اسهال شدیددد یعنی مای بیبی جدید ک براش مین ...

اره ببردکتر.ولی مابرااسهال عرق پونه میدادیم.غذاهم کته ماست.یاتخم مرغ ابپزباپودرنعنا.اون بادوم هم که گفتم حتما بکن.من پسرم ۱۰روزاسهال واستفراغ داشت لاغرشده بودباهمین بادوم خوب شد

اره ببردکتر.ولی مابرااسهال عرق پونه میدادیم.غذاهم کته ماست.یاتخم مرغ ابپزباپودرنعنا.اون بادوم هم که ...

نمیحوره هییییچی قبلا روزی دوس تا موز میخورد الان دیگ نمیخورهههه  کته نمیخوزهههه گوشت براش کباب کردم نخورد هیچییی فقط شیر میخور اونم میار بالا😓😓

سلام خونده شد

مرسیی ❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥 عجرت باامام حسین 

موز بهش بده‌ . کته سفید با ماست

قبلا عاشق موز بود روزی یکی دوتا میخورد الان مریصه لب نمیزن😓

کته ماست هم نمیخور کلا هیچچچچ نمیخور جزززز ابببب