2777
2789
عنوان

پست فطرت و بدذات هستن کسین کسایی که

306 بازدید | 32 پست

بی همه چیزترینن کسایی که مثلا یک نفر تایپک زده یه دعوا یا بحث کوچیک با شوهرش داشته این بی شرف های بدذات حسود بی همه چیز،سریع میگن طلاق بگیر،با جای حل کردن مشکل طرف میگن جدا شوووو،خااااک برسرتون

خیلی خب حالا تو هم

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم مگه حالا ما بگیم بساز یا طلاق بگیر طرف نوکر ماست بگه چشم

یه زن وقتی طلاق میگیره، از خیلی وقت قبل ترش احساساتش فروکش کرده کسی که بخواد بمونه با یه حرف غید زندگیش و نمیزنه

گرچه من معتقدم واقعا زندگی مردم به ما هیچ ربطی نداره

اگه مامانامون میومدن نینی سایت تا الان سی بار طلاق گرفته بودن و نصف جمعیت اینجا اصلا به دنیا نمیومدن

تکنسین داروخانه💊                                                         مشاور پوست و مو👩🏻‍⚕                                                         میکاپ آرتیست مبتدی💄

حتی اگر بهت گفته باشن طلاق بگیر

مجبورت که نکردن !

مگه اسلحه گذاشتن رو سرت که طلاق بگیری !

حالا انگار با طلاق گرفتن یا نگرفتن تو چیزی به کاربرا میرسه !

شماها توصیف یه زندگی وحشیانه و دور از آدمیزادی نکنید کسی بهتون نمیگه طلاق ......

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

حتی اگر بهت گفته باشن طلاق بگیرمجبورت که نکردن !مگه اسلحه گذاشتن رو سرت که طلاق بگیری !حالا انگار با ...

اصلا طرف تاپیک زده که مردم نظر بدن 

وگرنه توضیح میداد و تاپیک و قفل میکرد

تکنسین داروخانه💊                                                         مشاور پوست و مو👩🏻‍⚕                                                         میکاپ آرتیست مبتدی💄

طرف تاپیک زده راهنمایی میخواد 

با شوهرش دعوا کرده

اینکه میگن طلاق بگیره راهنمایی اوناست

اگ اون شخصی ک باشوهرش دعوا کرده دنبال حل مشکل بود تاپیک نمیزنه 

کسی تامیک میزنه به ته خط زندگیش رسیده باشه

بعضیام صرفا برای دیده شدن تاپیک میزنن چرت پرت میگن کسی بهشون بگه طلاق طرفو جر میدن

داداش تو خودت امدی تاپیک زدی داری بد شوهرتو میگی بعد جدا شدن ازش انقدر فشار میاره؟

خلاصه کسی که راهشو بدونه دنبال راهنمایی نیست

فقط 27 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و خدا معجزه‌ ‌می‌‌کند‌ ‌!🌱💛